Arkadaşlar Yardım Lütfen :(

sngl cnsz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
351
114
29
Arkadaşlar merhaba ! Benimle aynı kaderi paylaşan bi çok arkadaşımız vardır ama asıl önemli olan birbirimize yardımcı olmak, Arkadaşlar ben 21 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz Allah kismetse ederse fakat. Hastaneye gitim bundan 1 ay önce doktorum çok ilgisizdi benim yumurtalıklarım da kıst çıktı ama korkucak bişey Yok diyor kendisi, ve prolaktin yani süt hormonum yüksek çikti arkadaşlar 58,9 çıktı DOSTINEX ilaç verdi ve bi gecelik fitil verdi ilaçı hafta 2 kez kullanıyorum bitmek üzere ve İbrahim Saraçoğlu'nun söylediği soğan kürüne de başladım? Doktor 1-2 ay sonda gel dedi ama henüz gitmedim sizce ne yapmam lazım arkadaşlar bi çok kişi çocuğun olmaz diyorlar Ve ben çok üzülmeye başlıyorum her seferin de ne yapmam lazım lütfen yardım

Slm cnm 3 aydır çocuk istiyorsunuz. Öncesinde korunuyormuydun.

Hayır tatlım hiç korunmadım eşim de ben de ama öyle bi düzenli bi ilişkimiz yoktu mesela ben rasgele bir günde çocuk olur diye ilişkiye giriyordum şimdi ise takvim indirdim yumurtlama günün de giriyorum ama şuan hastayım yani bu seferde olmadı yardımcı olun kafayı yemek üzereyim

canım kafayı boşa yeme . Niye durduk yere girdin bu strese anlamadım. Bak herşeyin hayırlısını versin Rabbim . Bu işler başta Dua ,sonra sabır ,sonrada güçlü olmayı ister. Sen bitirirseniz kafanda hiç bir problem olmasa bile sen bu şekilde takdikca olmaz.
Bak canım iyi bir doktor bul senide eşinizi de muayene etsin. Gerçek sorunun neyse ona göre iyi bir tedaviyle sonuç alabilirsin.
Burda olduğu gibi bürsüru insan var çabalayan ,ömür tüketen ,bürsüru paralar döken. Sen başında kafa yemeyi bi kenara bırak kendine zaman ver ve iyi bi uzmanın önerilerini dene .
Ben 6 yıllık evliyim. İki ameliyat oldum kist ten ve rahimden. Bir sürü ilaç denedim iki aşılama var ilk tüp bebeğe 2016 da yaptırdım. Şimdi 2. Tüp bebek tedavisindeyim. Asla pes etmek isyan etmek kafa yemek yok. Bu Allahın bana sunduğu bir sınav . Rabbim hayırlısıyla nasip edene kadar pes etmeden derdimin dermanını ariycamm. Allah senin de gönlüne göre versin canım

Çok teşekkürler tatlım çok iyi geldi yazdıkların yazan ellerin dert görmesin, çok haklısın oysaki daha yaşım erken daha yeni istiyoruz belki zamanla düzelir bişeyler, bügün hasta olunca üzüldüm istan ettim ama sonradan kendimi toparladım pes etmek Yok daha yolun balındasın dedim ilaçlarımı tekrar kullanacağım öğlen ovulasyon testi almiştim arkadaşım. Şuan adetimin ilk günü YouTube dan izleyip onuda yapıcam bakalım hayırlısı inşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhh

İyisallah canım Rabbim hepimizi gönlüne göre versin. Dediğim gibi pes etmek ve kendimizi bırakmak yok. Ben bu söylediğini 6 yıl içinde defalarca yaşadım. Her test sonucu negatif inan psikolojik olarak cöküyorsun ama yapacak birşey yok. Elimden geldiği kadar cabaliycam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Çok teşekkürler ovulasyon testi aldım dayanamayıp ama nasıl kulanılır bilmiyorum
Canım böyle zamanlar ve böyle şeyler insanı yıpratır. Durduk yere alma test felan. Allah kısmet ederse hayırlısıyla ıyisallah. Gecikme felan olursa gider kan testi yaptırırsin. Sen lütfen psikolojinin durduk yere bozma. Hayatta herşey illa olacak değil. Biz dua edicek ki Rabbim de duamıza karşılık hayırlı bir evlat nasip etsin. Rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasin inşallah.

Hep ayni seyler sizi bi sey diyim mi. Fazla takmayin yoksa benim gibi piskoloji hastasi cikarsiniz allaha birakin mesela ben hic adet gormuyorm 2 defa tup bebek e defa aşılama

Nasıl hiç adet görmüyorsunuz ? Evet ya kafaya takmamak grekiyor Muş, attık öyle yapıcam ovulasyon testi aldım ama kulanmasını bilmiyorum siz biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…