Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam arkadaslar ben doğum kontrol habı kullanıyorum fakat adetimden 10 gecti tekrar leke gördüm bu normalmidir hic boyle bir durumla karsılasmadım çok korkuyorum((
Bende yeni başladıysan acaba geçmi başladında öyle oldu diyecektim.Gecikme stresten olmuş olabilir belki,diğer konuyla ılgılıde hiç bilgim yok ama bir doktora görun en iyisi 14 gun az bir zaman degıl çünkü
Bende yeni başladıysan acaba geçmi başladında öyle oldu diyecektim.Gecikme stresten olmuş olabilir belki,diğer konuyla ılgılıde hiç bilgim yok ama bir doktora görun en iyisi 14 gun az bir zaman degıl çünkü
Hiç bir korunma yönteminin %100 korumadıgını biliyorum öyle bir ihtimalin varsa test yapıp doktora git en iyisini o bilir.Bazı kistlerde regl yi geciktiriyormuş streste yani herşey olabilir doktor tek çare :)
Hiç bir korunma yönteminin %100 korumadıgını biliyorum öyle bir ihtimalin varsa test yapıp doktora git en iyisini o bilir.Bazı kistlerde regl yi geciktiriyormuş streste yani herşey olabilir doktor tek çare :)