• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar yardım lûtfen

ruyass47

Allah'ım sen nasip et
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
675
624
123
31
selam arkadaslar ben doğum kontrol habı kullanıyorum fakat adetimden 10 gecti tekrar leke gördüm bu normalmidir hic boyle bir durumla karsılasmadım çok korkuyorum:(((

Yenimi başladın kullanmaya ilaca regl nın kacıncı gunu basladın ?

canım ben 6 aydır kullanıyorum daha oncede bir seneye yakın kullandım ama hc oyle birseye rastlamadm bde regl 3 gunu kullanıyorum
Bende yeni başladıysan acaba geçmi başladında öyle oldu diyecektim.Gecikme stresten olmuş olabilir belki,diğer konuyla ılgılıde hiç bilgim yok :( ama bir doktora görun en iyisi 14 gun az bir zaman degıl çünkü

Bende yeni başladıysan acaba geçmi başladında öyle oldu diyecektim.Gecikme stresten olmuş olabilir belki,diğer konuyla ılgılıde hiç bilgim yok :( ama bir doktora görun en iyisi 14 gun az bir zaman degıl çünkü
Gebelik ihtimali yoktr dimi:((

Gebelik ihtimali yoktr dimi:KK43:(
Hiç bir korunma yönteminin %100 korumadıgını biliyorum öyle bir ihtimalin varsa test yapıp doktora git en iyisini o bilir.Bazı kistlerde regl yi geciktiriyormuş streste yani herşey olabilir doktor tek çare :)

Back