Arkadaşlar yardım lütfen????

yuksell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
170
0
arkadaşlar 23 kasımda hamile olduğumu öğrendim. kan testinde hcg değerim 1326 çıktı. 26 kasımda yine tahlil yaptırdım 4230 çıktı değerler. ultrasonda tek kese gördük ve doktorumuz daha yeni kese var ama bebek görünmüyor dedi. sizce ikiz gebelik olabilir. yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş.. değerlerin baya yüksek ikiz olma ihtimali yüksek görünüyor yinede Allah bilir canım

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Amin inşallah...Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..:nazar:

canım kimisinde böle olabiliyor benim hcg 3000 di ozaman göründüler ama çubuk ultrasyonla ikizlerdi endişelenme biraz büyünler görürsün..

cnm bende aynı sorular içerisindeyim biz yrn dra gideceğiz ama 4+5 de bhcg 5457 çıktı ailede ikiz yok o yüzden ikiz olma ihtimalini düşünmedim ama ne güzel kese görünmüş mutlu ol bence ben daha kese görünecekmi ters bir durummu var derdindeyim umarım yrn görürüm keseyi...tek kese içinde sonradan ikiz oluşuomuş burda okumuşrum hayırlısı olsun hakkında:)benim bhcg 811 den 4 günde 5457 e fırladı:) hemde gebeliğim yeni daha herkes aceba çoğulmu dedikçe bende aceba diyorum ama ihtimali zayıf işte...rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ikiz tek farketmez artıkk :)

X