arkadaslar 1 haftalık evliyim ilk gün biraz girdi ve hemen kan gelince bıraktık sonra 1 kac kez denedik ve malesef icime alaamadım girmedi ama ben cok heycanlanıorum ve kendimi kasıorum bir noktadan zorla itekliosun gitmio arkadaslar su an bile yazarken cok heycanlanıorum bugün tekrardan denemeyi düşünüorum ama yine korkuorum yine girmesse alamazsam cok heycanlıyım napmam lazım bana yardım edermisinis cok heycanlıyımmoffffffffffffffffffffffffffff
sonucta hepimiz bayanızzz acıklayıcı olsun die herseyi yazdımmm kötü bir niyeti m yok sadecde sorunuma care bulmak icicndii kusura bakmayınnn pardonn nasıl silinyor söyleyin siliyimm kötü bir amacla sormamıstım tabi kimse kimsenin halinden anlamaz anlamak isteyen bu sekilde yaklaşmaz dı yinede tsklerr nasıl siliniyordu ?
sonucta hepimiz bayanızzz acıklayıcı olsun die herseyi yazdımmm kötü bir niyeti m yok sadecde sorunuma care bulmak icicndii kusura bakmayınnn pardonn nasıl silinyor söyleyin siliyimm kötü bir amacla sormamıstım tabi kimse kimsenin halinden anlamaz anlamak isteyen bu sekilde yaklaşmaz dı yinede tsklerr nasıl siliniyordu ?
tsk ederimmmmm şu heycanım gecse hesey olcak galibbaaaa :)
oldu ama sonundaahepinize tsk ederimmmm cesaretimi topladımm ve basardık :)
cok sevındım :))))))
oldu ama sonundaahepinize tsk ederimmmm cesaretimi topladımm ve basardık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?