• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar yardım lütfen :(

arkadaslar 1 haftalık evliyim ilk gün biraz girdi ve hemen kan gelince bıraktık sonra 1 kac kez denedik ve malesef icime alaamadım girmedi ama ben cok heycanlanıorum ve kendimi kasıorum bir noktadan zorla itekliosun gitmio arkadaslar su an bile yazarken cok heycanlanıorum bugün tekrardan denemeyi düşünüorum ama yine korkuorum yine girmesse alamazsam cok heycanlıyım napmam lazım bana yardım edermisinis cok heycanlıyımm :( offffffffffffffffffffffffffff

canım once kendını ılıskıye hazır hıssetmelısın oyle hoppp dıe bırden olmaz tatlım rahat ol canım heycanlanma o senın esın nede olsa korkacak bıse yok:)

Son düzenleme:
alıp verme falan bana hoş gelmedi. sen böyle bahsederken ben tiksindim böyle düşünüp tiksinmene şaşırmadım

sonucta hepimiz bayanızzz acıklayıcı olsun die herseyi yazdımmm kötü bir niyeti m yok sadecde sorunuma care bulmak icicndii kusura bakmayınnn pardonn nasıl silinyor söyleyin siliyimm kötü bir amacla sormamıstım tabi kimse kimsenin halinden anlamaz anlamak isteyen bu sekilde yaklaşmaz dı yinede tsklerr nasıl siliniyordu ?

sonucta hepimiz bayanızzz acıklayıcı olsun die herseyi yazdımmm kötü bir niyeti m yok sadecde sorunuma care bulmak icicndii kusura bakmayınnn pardonn nasıl silinyor söyleyin siliyimm kötü bir amacla sormamıstım tabi kimse kimsenin halinden anlamaz anlamak isteyen bu sekilde yaklaşmaz dı yinede tsklerr nasıl siliniyordu ?

slm cnm ben 3,5 yıllık evliyim yeni evlendiğimde ilk 1 hafta gercek anlamda seks yapamadık. aynen senin gibi kasılıyordum ve cnm acıyordu ve kuruyordu tabiki de.benden sana tavsiye kayganlaştırıcı bir ürün dene işe yarabilir. yada biraz alkolde ii geliyo ama sıkma kendini. kendine ii bak

böyle daha hoş oldu. stres yapmamaya çalış. acıyacak fikrini çıkar aklında bence. yani ben böyle bi sorun yaşamadığım için belki de demesi kolay uygulaması zordur ama o kadar abartılacak kadar acı bişey yok

kayganlaştırıcı gayet başaralı evet benimde stresten kaynaklı kuruluk hissim vardı. kas gevşetici ağrı kesici ve jelle çözdüm olayı baya bi hazırlıklı oldum dene bence psikolojik olarak da rahatlarsın

böle yapma heyecanı bır kenara at ve bence cınsel ılıskıne odaklan yoksa allh korusun yatmayı erteleye erteleye vajınısmus olursun...

evet arkadsın dediğine katılıyorum kayganlastırıcı bende kullanıorum cok rahat edersın sende kullan canım...

benımde senın gıbı ıdı 5 ay hıc ılıskıye gıremedım :((((( sımdı ıse o zamnkı korkularımın cok yersız oldugunu anlıorum ama elde olan bısı deıl bır rahatsızlık buda.

Back