Gelinbaşı ve Gelin Tacı arkadaslar yardım lütfen :(

cemilee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
174
0
96
37
İçel Mersin
arkadaslar martta düğünüm var ve ben sac rengime karar veremiorum hala esmer oldugum icin röfle yada balyaj yani sarı sac yakısmıo tenimee ben kızıl istiorumm kızıl cok yakısıo gelinliktede cok hoş durur die düşünüorum ama gecen seneki kullandıgımda kızıl terledigimde bile ensem kırmızı oluodu cok akıodu kızılıda cok istiorum ama korkuorum oynucam zıplıcam teledigimde gelinlige bulasmasınn eyvahedigeldismile sizce napmlıyımm kızılda olmassa koyu kahve olcak oda suanki sacım zaten yorumlarınızı bekliorum arkadaslar simdiden tskler :kedi:alkisalkisalkis

sana hangi sac rengi daha cok yaksııosa ona boyat bence cnm amaa awatardaki sensn sanırım o sac rengn cok gusel gelinliktede bu daha gusel durur gibi sankimzemuszemus

avatarındaki saç rengi san açok gitmiş ve gelinlikte çok güsel durur bence bu rengi kullanzemuszemus

kimse bana cvp vermiyo bende kimseye cvp vermicemm küstüm herkezeeee kaydirigubbakcemile3

şaka şaka yaa ben 4 yıl kızıl kullandım ne kıyafetlerim battı nede ensem filan boya oldu herkez kızılın bu derdinden muzdarip ancak ben hiç yaşamadım bunları ama birkere oldu diyosan evet riskli olabilir..

ayrıca kızıl yapmayı düşünüyorsan çok cırtlak kızılı bence tercih etme gelinliğe bence çok yakışmıyo daha çok böyle şarabımsı kızıllar güzel oluyo bende nişanda kızıldım düğünde değişik olmak istiyorum şimdilerde kızıl kahveler bakır kahveler hoşuma gitmeye başladı daha doğal duruyor bence öyle bir renk seçicem

herşey gönlünce olsun tatlımmm.......opuyorumnanaktan

kızıllı resmimde var ama ekleyebilsem eklerdim arkadslar ama nası leklicem bilmiorum :)

cnm sen 100 msjı doldurmadıgın için eklenti olarak yukleyebiliosun galiba..ole dene bi msj yaazdıgın panoda eklentıler war gulen yuzun hemen yanında ordan ekle bi bakalım opuyorumnanaktan

iki resmi de koysa hem kahwe hem kızıl daha kolay olsun kıyaslamsı :))

vallaha arkadaslar olmuoooo 100 msj yapmam lazım sanırım hemen :):):):):) her konuda şansızım yaaaaaaaaa :):)

:) bikac yere gir yorum yaz da cnm ekle bian once hadii bekliozz :))

kızıl beyaz tenliysen eğer çok güzel durur eğer buğday tenliysen karemel tonlarını dene iyi bir markayla boya hatta kuaföre boyat

merhabalar ben sehime. moda kuaför. ben gelinlikde kızıl ve sarı saçları daha çok yakıştırıyorum çünkü saç modelini daha çok gösteriyor tenine yakışıyorsa röfle düşün ama gitmiyorsa kızıl kahve olabilir canım mesala çok akmayan boyalar var mesala ben onlardan kullanıyorum 1 yıkamadan sonra akmıyor zaten tercih senin

Son düzenleme:
mersinde olsan sehimee sana gelirdimm :) tsk edrim bilgi icin ya esmer oldugum icin yakışmıo sarı tonları bi kez balyaj denemiştim cok kötü oldu yoksa bende istiorum yapay sarışın olmak :)))))))))))))))))))))))))))))))))

eewt cnmm sonundaaaaaa :) wee bence awatardaki daha gusel o sac rengi daha cok yakısmıs belkide ben o tonları sewdigmden we gelinlikte onun daha guzel durcanı dusundugumden bilmiorum..ama fikir senn tabiiki hangisini yakıstırıosan ona boyatt tatlım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…