arkadaşlar yardım lütfen

layla85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
100
0
33.hafta dayım buakşam doktorumu aradım.bebğmin hıçkırdığını söledim yani ritmik seyirme.oda acile git ben aricam şimdi hastaneyi dedi.gittim.açıklık varmı diye baktılar yokmuş.sonra nts bağladılar.orda sancın var dedi dr ama ben hiç sancı hissetmiyorum.dr yat sabah kendi dr baksın dedi.ama ben yatmadım çünkü kendimi iyi hisediyorum bide ssk hastanesi pskolojimi bozuyor.kendi doktorumu aradım yarın gitçem.soruyorum size sancı var deyipte hissedilmemesi normalmi?eve geldim ama çok korkuyorum
yardımcı olun bişeyler söyleyin

hıckırık normal değilmi
bende hep ritmik seyirme var
doktora bile sormadım
sormam mı lazım:uhm:

günde veya 3 ten fazla deyince git dedi bana bilmemki anlmadım.çok üzgünüm ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

laylacım valla duyunca cok sasırdım
bende sabah akşam sık sık oluyor
normal die okumustum

aaa ben de de oluyor bu.35. haftamdayım.yeni girdim nstye çıkmadı bence sancı falan.canım sancı çıktığında anlayamayabiliyormuş insan.

hıçkırığın normal olması lazım ama... ben de 36.haftamda sancılanmaya başlamıştım. karnım kabarıp duruyordu biz bebek kendini dayıyor sandık. 37. haftamda nst ye girdim, sancılarım 99 a vuruyordu ben hissetmiyordum. olabiliyor yani.

hickirik var diye acilemi cagirdilar..sasirdim..ben 25 haftadayim ve doktorum dediki hickirabilir buda pit pit hissedilir cok normal cünkü su icmeye calisiyor diye...

ben de hıçkırık normal diye biliyorum.bebek hıçkırdığı için acile gönderen doktoru da ilk defa duydum.bir bildiği vardır heralde koskoca doktor yani.

ben de 33 haftaya girdim zaman zaman ben de hissediyorum gün içerisinde pıt pıt atışları.evet ritmik,sanki kalp atışı gibi...mesela şuan bile var ama ne bileyim yani sancı mı oluyormuş şimdi bu?gerçekten çok ilginç.haftaya kontrolüm var,bi sorayım dr. a bakalım bana ne diyecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…