Arkadaşlar yardım..Kiralık UYGUN fiyata ev arıyoruz,

ecenas

Canım Kızım _EceNas_
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
873
1
Günaydın herkese şimdiden,
Arkadaşlar bildiğiniz üzere kartal yakacıkta oturuyorum,şuan oturduğum daire giriş kat ve çok soğuk oluyor,doğal gaz ile ısınmak mümkün olmuyor,gecen ay ufo aldık şimdi hem ufo hem doğalgaz kullanıyoruz o halde bile derece 20 yi gecmiyor odada, malum maddi kriz herkesi vurdu,cevrenizde sahibinden kiralık 350-450 ytl arasında bize uygun ısınma sorunu olmayan güzel şirin küçük bir ev varsa lütfen beni bilgilendirirmisiniz,bu karda kışta donacağız yoksa,yardımlarınızı bekliyorum,senağlama

canım inş. bulabilirsiniz benim eşimde mütahitlik yapıyo ama bitmesi 1 yılı bulur ah keşke çabuk bitsede siz otursanız bu doğalgaz bizi de yaktı ısınıyoruz ama dün fatura geldi 333.ytl allaha şükür gelirimiz iyi ya olmasa ama eşim eger seneyede bu evde oturursak soba kuracakmış öle dio ..canım eşime de söylerim aklımzda olsun inş istediğin gibi bi ev bulunur ecemizde üşümez ...

ah canım benim benim ev de kendimin ama ısınmıyo delirmek üzereyim 20 dereceyi geçmiyo sıcaklık ben de ufo aldırdım eşime 300 ytl fatura geldi gece gündüz kullanıyodum baktım böyle olmayacak dün bebegimin odasına doğal gaz sobası koydurdum evimiz kombili olmasına ragmen

canım Allah yardımcın olsun hem kış hem de bebeğin var umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bir ev bulursunuz

arzu'cum inşallah en kısa zmanda bulursunuz cnm.bizim de en üst kat ftr kabarık geldi orta kademe de yakıyoruz ama bizim evde çok ısınmıyo.daha da yakamıyoruz ftrlar yüzünden napcaz bilmem.inş bulduk diye güzel haberini alırız cnm bir an önce

canım genel olarak aynı mevkide bakıyoruzzzz anadolu yakası yani desteklerniz için saollun

canım inş.bulurunuz bu kışta zor olur taşınmak ama napcan işte

evet canım bu soğuktan zor olacak ama işte mecbur.allah kolaylık versin ben izmirde oturuyorum burası bile inanılmaz soğuk.izmir doğal gaz için geri kaldı daha yeni hatlar döşenior henüz gelmedi benim semtime onun için klima kullanıyoruz izimde elektrik faturamız 300den aşağı gelmedi bide dün yine elektriğe zam gelmiş zor valla b paraya çalışan insanın evindeki bebekler ne yapıo nasılısınıyor çok zor:KK43:

umarım bulursun. hepimizde aynı dert, bizim ev de ısınmıyo, fatura da 357 geldi ısınsa içim yanmaycak :KK43: bi de camlar pimapen değil, bakalım eşim yarın konuşacak evsahibiyle pimapen yaptıralım diye, insafa gelir de yaptırır belki bebek var diye

biyerde çok güzel ısınıyoduk ama o evimiz küçüktü ve misafir geldiğinde yatacak yerimiz olmuyodu bebegimizde olacagı için 3 oda 1 salona geçtik mimaroba da oturuyoduk 165 veriyoduk ama suyumuz çıkıyodu süperdi yanii hemde ucuzdu eşimin işine uzaktı.şimdi beylikdüzündeyiz hiç yanmadığı halde 75 gelmiş daire başına bide acaip yakıyolar 2 ye kadar yanıyo kapatıyolar sabah 8 de açıyolar 11 de kapatıyolar akşam 7 de yakıyolar acaip yöneticiyi aradım dedim bebegim var sizden başka gece yakın talebi hiç olmadı dedi demekki benden başkasının bebegi yok o zaman dedim bizim dairede en üst kat 3 tarafı açık ama ılık oluyo bende gece üşüyorum ama uyku tulumu ertuğu koruyo bu ay yazdığım saatlerde yakıyolar bakalım ne kadar gelcek yakmadıkları halde 75 geldi

yaktı bu doğal gaz hepimizi desenize, bizde cıkalım mı cıkmayalım mı karar veremedik ev taşımak masraf yeni kira zamlı olacak yine elektrik doğalgaz su aldıracaz üstümüze onlarda masraf,bilmiyorum nasıl olacak,allah hayırlısını versin,

Off ya herkezde aynı dert sanırım,bizde acil tarafından ev arıyoruz.Normalde bizim ev her kış çok sıcak olurdu,ben kısa kollu tişört giyerdim ama bu kış heran kartopu oynamaya gidecek gibi hazırız evde:KK43:((Isınmıyor,22 C nin üzerini göremedik henüz,birde bizim ev küçük olduğu halde böyle.
Ecenas umarım en kısa zamanda bulursunuz ekonomik ve sıcak bir ev...

Konu sahibi ve ilgili bölüm Editör'ünün dikkatine!!
Konu Ağustos Annelerinden- Emlak bölümüne taşınmıştır..
Sevgiler yerimseniben

selam arkadaşlar bende samsunda evime kiracı bulamıyorum ilgilenenler olursa sevinirim çok acil

X