• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım istiyorummmmm...

uyum25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
91
11
36
39
Sinop
Merhaba kızlar.. Lafı hemen yardım almak istediğim konuya getiricem.. Dizüstü kalem model çok şık zümrüt yeşili bi elbise aldım.. Üzerim cukkadan oturdu :1: ben çook beğendim.. Elbisenin belinde incecik altın rengi bir kemer var.. O daha da bir güzel yapmış sanki elbiseyi.. Yanlıızzz bu elbisenin altına ben ne renk ayakkabı giycem sorun bu.. Yani altın rengi ayakkabı giysem kemerine uygun çok abartılı olacak sanki.. Acaba diyorum beline siyah ince bir kemer taksam siyah topuklu bir ayakkabı giysem nasıl olur dersiniz????? yada varsa başka fikirleriniz paylaşın lütfen.. Elbiseyi kapalı bir mekanda giyicem ama burası çok soğuk açık ayakkabı giymek istemiyorum oyüzden.. 8 Mark kadınlar gününde Belediyemizin düzenlediği organizasyonda görevli olucam.. Buna göre değerlendirisiniz artıkın.. Sevgilerle..cevaplarınızı bekliyorum..:9:

Merhaba kızlar.. Lafı hemen yardım almak istediğim konuya getiricem.. Dizüstü kalem model çok şık zümrüt yeşili bi elbise aldım.. Üzerim cukkadan oturdu :1: ben çook beğendim.. Elbisenin belinde incecik altın rengi bir kemer var.. O daha da bir güzel yapmış sanki elbiseyi.. Yanlıızzz bu elbisenin altına ben ne renk ayakkabı giycem sorun bu.. Yani altın rengi ayakkabı giysem kemerine uygun çok abartılı olacak sanki.. Acaba diyorum beline siyah ince bir kemer taksam siyah topuklu bir ayakkabı giysem nasıl olur dersiniz????? yada varsa başka fikirleriniz paylaşın lütfen.. Elbiseyi kapalı bir mekanda giyicem ama burası çok soğuk açık ayakkabı giymek istemiyorum oyüzden.. 8 Mark kadınlar gününde Belediyemizin düzenlediği organizasyonda görevli olucam.. Buna göre değerlendirisiniz artıkın.. Sevgilerle..cevaplarınızı bekliyorum..:9:

Siyah herzaman hem şık hemde asil bir renkdir. Siyah ince kemer takıp, siyah ayakkabılarda gidebilirsin, çok şık olur bence:))
:3:

Altın rengi ayakkabı baya düğünlük olabilir. şık bir organizasyon gibi siyah rugan platformsuz ayakkabi cok hoş olur diye düşünüyorum :)

Vizon ten acik kahve renkler olabilir model ise sivri burun ayakkabi derim
Siyah kemerle ayni etkiyi yapmaz o altin renk kemer esas özeligi

Evet ya altın renk kemer bi başka oluyo siyah kemerle denedim hiç beğenmedim :50: açık kahve tonlarını da düşündüm evet ama işin aslı ayakkabıya masraf etmek istemiyorum.. şık Siyah ayakkabım var onu giymeyi düşünüyorum.. Yani altın rengi kemeri takıcam ama altına siyah giyicem..Çok sert kaçmaz değil mi kızlar ????

Ha unutmadan birde şunu sorayım size; Saçlarım belime yakın nerdeyse uzun ve siyah renk.. O gece maşa ile dalgalandırıp bol krepe atıp kabarık havalı bi saç yapmak istiyorum.. Kuaföre gitmiyorum kendim yapıyorum ben saçlarımı özel gecelerde.. Kuaförlere taş çıkartırım valla :52: :1: sizce nasıl olur..O elbisenin üstüne ?? Zümrüt yeşili kalem elbise dizüstü..Sevgilerle cevaplarını bekliyorum..

Back