- Konu Sahibi rose_of_vova
-
benim sürekli kullandıgım bir yöntem var sacımı nemliyken veya yıkadıktan sonra diplerini kurutup nemli bırakıyorum daha sonra ensemden bağlayıp fırça ile döndürerek sarmal sekilde 3,4 saat bırakıyorum normal baglıymıs gibi daha sonra actıgımda masalı gibi hem güzel hem bakımlı görünüyor. anlatabildim mi anlamadıysan biraz daha acıklayabilirim.
benim sürekli kullandıgım bir yöntem var sacımı nemliyken veya yıkadıktan sonra diplerini kurutup nemli bırakıyorum daha sonra ensemden bağlayıp fırça ile döndürerek sarmal sekilde 3,4 saat bırakıyorum normal baglıymıs gibi daha sonra actıgımda masalı gibi hem güzel hem bakımlı görünüyor. anlatabildim mi anlamadıysan biraz daha acıklayabilirim.
kabarmamsı için herhengi birşey kullanmıyorum canım.
Anlayamayan arkadaşlar için birazcık daha açıklayayım nemli sacı enseden (veya at kuyrugu gibi baglarsanız daha gür duruyor) bagladıktan sonra bildiğimiz düz tarakla tararmıs gibi tokanın
yani bağladıgımız kısımdan itibaren döndürerek (hani naz yaparken kızlar cevirir ya saçını onun gibi) tarıyoruz bir kac saat kuruyana kadar bu sekilde bırakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?