• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar yardım hala çözüm bulamadım(resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
Eki Görüntüle 630314

merhaba arkadaşlar benim saçım düz ama kolay sekil alıyor maşa kullanarak yapamıyorum maşa dışında bana su sekili yapabileceğimi önereceğiniz fikirler varmı. kağtla sarıp açınca yada bigudi çok yukarı çıkıo saçlar iğrenc oluyor. böyle açık aşağı düşsün istiyorum:S maşada yapamıyorum ki o zamanda kötü oluyo lütfen yardım :(:18:

Henüz denemedim ama Magic Leverage Bigudilerden deneyebilirsin. Videolarına bakarsan sanki maşa yapmış gibi duruyor güzel bir görünümü var

benim sürekli kullandıgım bir yöntem var sacımı nemliyken veya yıkadıktan sonra diplerini kurutup nemli bırakıyorum daha sonra ensemden bağlayıp fırça ile döndürerek sarmal sekilde 3,4 saat bırakıyorum normal baglıymıs gibi daha sonra actıgımda masalı gibi hem güzel hem bakımlı görünüyor. anlatabildim mi anlamadıysan biraz daha acıklayabilirim.

benim sürekli kullandıgım bir yöntem var sacımı nemliyken veya yıkadıktan sonra diplerini kurutup nemli bırakıyorum daha sonra ensemden bağlayıp fırça ile döndürerek sarmal sekilde 3,4 saat bırakıyorum normal baglıymıs gibi daha sonra actıgımda masalı gibi hem güzel hem bakımlı görünüyor. anlatabildim mi anlamadıysan biraz daha acıklayabilirim.

peki kabarıyormu kabarmasın diye bişey yapıyormusun

tatlım tam anlamadım fırça ile döndürme kısmı :S

$382308_469382823121448_1524167060_n (1).jpg

kızlar hala aynı konudayım bana bu konuda yardım istiyorum böyle saç sekilleri için ne yapmam gerekir. sarıyorum kıvırcık lahana gbi geliyor kısalıyor baska yapsam olmuyor bana güzel bir yardım bulun maşa da yapamıyorum düşüyor gdiyor lütfen kolay ve basit çözüm istiyorummmmm kızlar!!!! :nazar:

kabarmamsı için herhengi birşey kullanmıyorum canım.

Anlayamayan arkadaşlar için birazcık daha açıklayayım nemli sacı enseden (veya at kuyrugu gibi baglarsanız daha gür duruyor) bagladıktan sonra bildiğimiz düz tarakla tararmıs gibi tokanın
yani bağladıgımız kısımdan itibaren döndürerek (hani naz yaparken kızlar cevirir ya saçını onun gibi :37:) tarıyoruz bir kac saat kuruyana kadar bu sekilde bırakıyoruz :49::54:

kabarmamsı için herhengi birşey kullanmıyorum canım.

Anlayamayan arkadaşlar için birazcık daha açıklayayım nemli sacı enseden (veya at kuyrugu gibi baglarsanız daha gür duruyor) bagladıktan sonra bildiğimiz düz tarakla tararmıs gibi tokanın
yani bağladıgımız kısımdan itibaren döndürerek (hani naz yaparken kızlar cevirir ya saçını onun gibi :37:) tarıyoruz bir kac saat kuruyana kadar bu sekilde bırakıyoruz :49::54:

anladigim kadariyla tum sacini bir kerede fircali taraga doluyorsun oylemi,hepsini birden ?

Back