• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım edin

SİZ BU YATAK ÖRTÜSÜ NASIL???

• Ankete Katılan
    5

moonlighty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
58
0
36
Ankara
arkadaaşlar ben acemisiyim çeyizim için bir şey paylaşıp fikirlerinizi almam gerekiyor ama resim yükleme işlemi nasıl oluyor bilmiyorum yardım edin lütfen.Sorum beğendiğim hatta almak üzere olduğum yatak örtüsü......neyse arkadaşlar birinin yardımı bana ulaşana kadar belki siz biliyosunuzdur elartın bihter adlı yatak örtüsü renk p.mavisi sizce nasıl?

canım bundan mı bahsediyosun??

bence çok süslü gereksiz yer tutacak birşy he zaman kullanamazsın helede çalışıyorsan...

Eklentiler

• $pr_01_1948_max.webp
    $pr_01_1948_max.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 111
teşekkür ederim evet bu çalışmıyorum ama hep abartıyı sevmişimdir buda çok hoşuma gitti evet bir de kullanışlıı olup olmama durumuda var bilmiyorum hiç düşünmemişdim yıkayınca bu özelliği bozulurmu onuda bilmiyorum tekrar teşekkür ederim

teşekkür ederim evet bu çalışmıyorum ama hep abartıyı sevmişimdir buda çok hoşuma gitti evet bir de kullanışlıı olup olmama durumuda var bilmiyorum hiç düşünmemişdim yıkayınca bu özelliği bozulurmu onuda bilmiyorum tekrar teşekkür ederim

rica ederim canım...

yani ben daha sade şeyleri seviyorum ama sen süslü seviyorsan ayrı tabi...yıkandığı zaman bu fotograftaki gibi olmayabilir...iyice araştır bence çünkü pahalı ürünler bunlar...

Hem çok pahalı, hemde abartılı..Tabi zevk meselesi, ben beğenmedim şahsen..

evet zevk meselesi ona bişey diyemeyiz ama abartı deyince ben ve bizim ailenin bayanları önden gideriz hatta koşarız :1:

belli değil ama beyaz ve gümüşlü bi takım istiyorum bizde adet gereği mutfağı, yatak odasını (sadece mobilya hariç) evin halıları falan biz alırız yatak örtüsünü falan alıp koyalım dedik

arkadaşlar epey oluyor bu yatak örtüsünü almak için araştırma yapıyordum beğenmişdim ama herşeyi düşünmek zorundaydım kullanış yönü falan ve bugün kesin olarak olursa alacaktım ama güvenilir mefruşatcı bi tanıdığımız vardı elartın katolokda göründüğü gibi çıkmadığını böyle sık pile olmadığını kısacası elartı önermediğini söyledi ve hevesim kursağımda kaldı almıyorum bana yardım eden arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Back
X