• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım edin nolur acil :) tefal kullananlar ya da bilenler buraya

ttwity

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
43
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar tefalde %50 indirim vardı ben de araştırmadan çeyizime tefal comfort touch serisinden 3 tava aldım tencerelerini de alacağım , çok da pahalı 3 tava indirimli haliyle 208 e aldım 20, 26, ve 30 cm , 2 tenceresini daha alıcam onlarda indirimli 240 falan tutuyordu,

Eki Görüntüle 708479
kullananlar memnun mu internette yorum bulamadım ,aslında seramik alacaktım hatta o daha da pahalıydı ama satıcı ısrarla bunları ve diğerlerini önerdi ,seramikte yağ kullanmamız gerekiyormuş bunda gerek yokmuş , teflon değilmiş farklı bir malzemeymiş vs vs vazgeçirdi beni. Çok para verince arada kaldım tefal iyi mi değil mi diye lütfen bilenler yardım etsin :) çünkü asıl fiyatıyla 5 parça şey 900 tl kötü çıkmamalı diye düşünüyorum

Dün de araştırınca hisarın seramik setine denk geldim ,hisar kaliteli diye biliyorum hem de daha uygun , yani %50 indirim falan bulsam 250 300 e denk gelecek hepsi ,,yani sizin yorumlarınıza bakarak ya devamını da alacağım ya da hepsini iade edeceğim, bugün çalışıyorum akşam hepsini okuyacağım nolur bilenler yorum yazsın :)

Eki Görüntüle 708480

Son düzenleme:
canım tefal hiç kullanmadım onun malzemesi ne bilmiyorum ama bence seramik almanda yarar var. Daha az paraya çok iyi seramik tencere ve tava alırsın. Moneta bu konuda çok iyi..

canım ben de tefal aldım teflon tencere ve tavalarımı zaten ben çok teflon kullanmam...
ama sana şunu söyleyebilirim küçük ev aletlerimin de tamamı tefal ve yakınlarımdan da kullananlar var hem aletlerini hem tava vs. eşyalarını.
kalitesine güvenebileceğimi düşünüyorum, ben inşallah 1 ay sonra başlıycam kullanmaya ama gözüm kapalı tefal aldım.
seramik konusuna gelince hisar çelikte iyidir ama seramiğini bilemiyorum. seramik çok daha sağlıklı ama bazıları tam seramik olmuyomuş sanırım, o konuda yorum yapamıyorum çok ben hiçbişey almadım seramik.
tabi senin bütçen de önemli ama tefalin özellikle bu serisinin görünüşleri çok kaliteli, mağazada incelemiştim.
güle güle kullanmanı dilerim :)

bir de canım teflon bu kadar çok kullanır mısın onu da düşün. ben tefalden 1 tencere aldım yeter diye düşünüyorum çünkü teflonda birtek pilav yaparım yüzde 90 çelikte yaparım herşeyimi.
tavam da 1 tefal aldım 1 de cem aldım bence yeterli...

tatlim iade sansin varsa mutlaka iade et diyorum ben tefal kuskusuz cok iyidir ama teflon hngi marka olursa olsun zamanla cizilecek ve kanserojen kalintilar birakacak yemeklerde sana kesinlikle moneta seramik diyorum. arastirirsan kullananlarin ne kadar memnun oldugunu anlarsin birde moneta diger seramik firmalarindan farkli sadece seramik uretiyor onun uzerine calisiyor yani 5 yil garanti veriyor hicbir seramik tencere bulmask makinasina girmezken moneta giriyor ve enbobemlisi tahta kasik sarti yok demir kasikta kullanilabiliyor benim soyleyeceklerim bu kadar secim senin simdiden hayirli olsun diyorum.

kalitesi mutlaka çok iyidir ama ben olsam teflona bu kadar para hayatta veremem illa almak istiyorsan bir kaç parça taçtan teflon al. tabi bütçeni sarsmayacaksa fark etmez.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim 20 ve 30 cm lik tavayı verdim , 26 cm lik tenceresini aldım , 26lık tava da almıştım kapağı ortak kullanırım , şimdi annemle çörek yapıp deneyeceğiz :D bu arada iade yokmuş değişim var

canım ben her markanın kendi ürününü yapmasından yanayım mesela hisar marka çelikte iyi çelik ürünlerde tercih etmelisin ama arkadaşların da dediği gibi illa teflon yapıcam diye şartlama kendini seramik al bütçen iyiyse moneta öneririm (kullanmadım ama kimse kötülemiyor) veya essenso seramikte iyidir karar senin :32:
seramikte moneta-essenso,teflonda tefal, çelikte hisar-aryıldız-korkmaz forever!

Back