arkadasşar ben 7haftalık gebeyim bebeğim 8 haftasına girmesine günler kaldı sorun şu ben 6 haftamda bi miktar kanamam oldu düsük yaptım die çok korktum hemen hastaneye gittik altan muane yapıldı bebegimin kalp atıışı görülmemişti çok ama çok ağladım nese doktor bi hafta sonra gel dedi ve su ilacı verdi PROGESTAN 1haftalık ignesi ve hapını kullandım kanamamdan 4gün sonra tekrar bi kanamam daha oldu ve çok şiddetli bi kanamaydı kesilmedi tekrar hastaneye gittik altan muane yapıldı bebegim kalp atışı görüldü kesede düzgündü dagılmamıstı kanamam durmadı serum falan takıldı sonra haftadan haftaya aynı ilacın iğnesi verildi ve CRINONE vajinal jel verildi ve 1 hafta yataktan kalmamamı söledi doktorum 1hafta sürer bu kanama dedi ama benim ertesi gün kesildi çok şükür 5 gündür kanamam yok ama kahverengi akıntım var katı düsük olmasından korkuyorum sormak istedigim benim durumumda olup bebeğini kaybeden oldumu doktorum dediki bebeğin saglıklı olmasa bu şiddetli kanamada kaybetmistin fakatt benim kanamm olması düşük riskimin yüksek olması demekmiş arkadaşlar benimle aynı durumda olan varsa bebeğini kaybeden yada bu durumda olıup bebeğini kucağına alan anneler yorumlarınızı bekliyorum bu arada ilk gebeyim benim
Son düzenleme: