- 24 Aralık 2022
- 15
- 0
- 21
-
- Konu Sahibi acelyademir
2 testte aynı şekilde arada kaldımPozitif gibi
Kan testi yaptır2 testte aynı şekilde arada kaldım
İdrarı kaç damla damlatıyorsunuz?Negatifmi anlayamadım çizgi var gibi yardım edermisiniz
3 damla sanırımİdrarı kaç damla damlatıyorsunuz?
Test hatalı gibi dağılmış 3 damla damlatın fazla damlatmayınNegatifmi anlayamadım çizgi var gibi yardım edermisiniz
O civarlarda yaptım zaten ama neden böyle oldu anlayamadımTest hatalı gibi dağılmış 3 damla damlatın fazla damlatmayın
İki test de böyleyse çok damlatıyorsunuz diye düşünmüştüm3 damla sanırım
İki test de böyleyse çok
İlk idrarla yapmam gerekiyor sanırımİki test de böyleyse çok damlatıyorsunuz diye düşünmüştüm
İnşAllah vardır kuzum yarın erken gebelik alıp ya istersen birde artımed bul o çok hassas varsa zaten çıkar hemen sonuçO civarlarda yaptım zaten ama neden böyle oldu anlayamadım
İnşAllah vardır kuzum yarın erken gebelik alıp ya istersen birde artımed bul o çok hassas varsa zaten çıkar hemen sonuçbelirtileriniz nelerdi? Regliye kaç gün kala test yaptınız öğrenebilir miyim
Reglme 10 gün kala kanamam oldu 4 gün sürdü ve bittiİnşAllah vardır kuzum yarın erken gebelik alıp ya istersen birde artımed bul o çok hassas varsa zaten çıkar hemen sonuçbelirtileriniz nelerdi? Regliye kaç gün kala test yaptınız öğrenebilir miyim