• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım ağdayla kaldım ortada ......

azmiram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
87
0
96
Amasya
Lütfen yardım edin dün agda yaptım bu sesunun pembe olanı cezveye attım ısındı iyce ucu dönene kadar sonra bikini bölgesini pudraladım buzamana kadar jilet kullanıyodum ilk deneyimim pudraladıtan sonra ağdayı sürdüm bezi yapıştırdım bez tüyleri almadı perişan oldum tek tek yoldum heryeri kanadı bu nasıl iş benmi yanlış yaptım anlamadım aranızda bana anlatacak biri varmı allah rızası için yardım edin :(

Lütfen yardım edin dün agda yaptım bu sesunun pembe olanı cezveye attım ısındı iyce ucu dönene kadar sonra bikini bölgesini pudraladım buzamana kadar jilet kullanıyodum ilk deneyimim pudraladıtan sonra ağdayı sürdüm bezi yapıştırdım bez tüyleri almadı perişan oldum tek tek yoldum heryeri kanadı bu nasıl iş benmi yanlış yaptım anlamadım aranızda bana anlatacak biri varmı allah rızası için yardım edin :(

Canım o kısımdaki tüyler sertleşmiştir sürekli jiletle aldığından.Ya da bezi yeterince hızlı çekmemişsindir.Gerdirerek yapmadın mı? O zaman daha iyi alıyor.Ama yine de tam olarak alınmıyor.

Bu vakte kadar jilet kullanman hasebiyle kökleri iyice kuvvetlendirmişsin canım, ondan kaynaklanıyordur tahminimce..
Zor biliyorum ama keşke ilk seferinde kuaföre gitseydin, ikincisinde üçüncüsünde incelirdi mutlaka tüylerin, sonra sen kolaylıkla alabilirsin..
İstersen güvenilir bir kuaför tercih et biraz alışana kadar..
En azından bikini bölgen için..

bence kesinlikle ağdayla alma şimdilik, makineyle al, ben de senin gibiydim ağda da cok kötü olmuştu bırakmıştım ilk aldıgımda,
sonra cok cok kalinlaştıgında makineyle almıtşım, braun un 100tlye aldıgım makinesi..

yavas yavas alınca acıtmıyo, bence kesinlikle ağdaya girme derim..biraz incelsin öyle yaparsın..

canım o kısımdaki tüyler sertleşmiştir sürekli jiletle aldığından.ya da bezi yeterince hızlı çekmemişsindir.gerdirerek yapmadın mı? O zaman daha iyi alıyor.ama yine de tam olarak alınmıyor.

canım bezi iyi yapıştırdım birincide iyi çekti kökler kanadı sonra yapışmadı orda dondu kaldı şimdi yarım yamalk geziyom :)

[sıze=3]
bu vakte kadar jilet kullanman hasebiyle kökleri iyice kuvvetlendirmişsin canım, ondan kaynaklanıyordur tahminimce..
Zor biliyorum ama keşke ilk seferinde kuaföre gitseydin, ikincisinde üçüncüsünde incelirdi mutlaka tüylerin, sonra sen kolaylıkla alabilirsin..
Istersen güvenilir bir kuaför tercih et biraz alışana kadar..
En azından bikini bölgen için..[/sıze]

tşkler yardımın için canım ama ben çok utanıyorum 5 senedir gittigim kuaför var gel diyoda ben utanıuyorum evde yapalirim inşallah ama beceremedim :)

bence kesinlikle ağdayla alma şimdilik, makineyle al, ben de senin gibiydim ağda da cok kötü olmuştu bırakmıştım ilk aldıgımda,
sonra cok cok kalinlaştıgında makineyle almıtşım, braun un 100tlye aldıgım makinesi..

Yavas yavas alınca acıtmıyo, bence kesinlikle ağdaya girme derim..biraz incelsin öyle yaparsın..

makineyle denedim bi keresinde abbovv ölüyodum valla kökler çok kalın olmuyo

canım evet sen jiletle yapınca kökü beslemişsin ama sire girme hemen
bende öyle yapmıştım ama ağda daha iyi yeni başladıysan çam sakızı diye geçer şekerli bişey karamel gibi onunla al kavanozu bitsin biraz daha alışırsın sire geçersin tekrar ama ilk yapışta sir ağda tercihinde bulunmamalıydın güzelim
yapacagın işlem tam olarak şudur
ağdayı ısıtınca küçük bi top yada ceviz büyüklüğünde al eline ama çok ısıtma ele gelecek kadar olsun sonra elinde oynayarak onu yuvarlak-oval şeklinde biraz yassılaştır ve az bi yere sür kenardan başla hemen orta alana girme onu elinle çeke çeke yap daha iyi olur

tşkler yardımın için canım ama ben çok utanıyorum 5 senedir gittigim kuaför var gel diyoda ben utanıuyorum evde yapalirim inşallah ama beceremedim :)

Ben de aynı şekildeyim canım, çok utanıyor insan hakikaten..
Ben hep kökten aldım, makine veya çamsakızı ile..
Üniversite okuduğum şehirde akrabamın kuaförü vardı, son sene cesaretimi toplayıp sadece 1 kez gittim..
Meğer ben hepp kırıyormuşum alırken..
O kadar muhteşem almıştı ki anlatamam, 1 ay boyunca abartısız prüzsüzdü..
Hem de 5 dakika bile sürmedi alması..
Keşke 4 sene boyunca gitseymişim, hiçç kalmazmış demek ki..
Başka da aldırmadım kimseye..
Akrabam olduğu için gidebilmiştim zaten..

Sen en iyisi dilviin`in de dediği gibi çamsakızı ile al canım..
Ben onunla alıyorum..
Sirde çekmek biraz sıkıntı oluyor, derim çok hassas çünkü..

En iyisi kökten çözüm, lazer.. :31:

Ben de aynı şekildeyim canım, çok utanıyor insan hakikaten..
Ben hep kökten aldım, makine veya çamsakızı ile..
Üniversite okuduğum şehirde akrabamın kuaförü vardı, son sene cesaretimi toplayıp sadece 1 kez gittim..
Meğer ben hepp kırıyormuşum alırken..
O kadar muhteşem almıştı ki anlatamam, 1 ay boyunca abartısız prüzsüzdü..
Hem de 5 dakika bile sürmedi alması..
Keşke 4 sene boyunca gitseymişim, hiçç kalmazmış demek ki..
Başka da aldırmadım kimseye..
Akrabam olduğu için gidebilmiştim zaten..

Sen en iyisi dilviin`in de dediği gibi çamsakızı ile al canım..
Ben onunla alıyorum..
Sirde çekmek biraz sıkıntı oluyor, derim çok hassas çünkü..

En iyisi kökten çözüm, lazer.. :31:

canım çam sakızı nasıl bişey odamı ısıtıp bezle çekiyon yoksa dahamı kolay

vallaha en iyisi kuaföre gitmek lazer yaptıramıyorsan eger hıc bısey yapmıyorsun kurtuluyorsun bı anda tüylerden hiç yorulmadan 1 kere gıdınce zaten 2.de utanmıyorsun

saol canım ya ilgilendigin için bide bundan alıp deneyim yarım yamalak kalan yerlerime :)
rica ederim ne demek bende çok çektim soranlara hemen yardımcı oluyorum :D
canım ama elindekini bi kaç kere kullan hemen atma yapıştır elinle iyice sonra kenarını kaldır tırnagınla sonra aniden tekrar elinle çek kolay gelsiin

Geçmiş olsun uzun zaman jilet kullandın madem ilk önce kuaförde aldırsaydın sonraki zamanlarda kendin daha rahat yapabilirdin :31:

dilviin açıklamış sana canım.. (;
Yeşil kutuda satılıyor bakkallarda bile bulabilirsin, çamsakızı yazıyor üzerinde.. (;
Benim tüylerimi çok güzel inceltti o ağda..
Kolaltımı hep onunla aldım, tüy gibi çıkıyorlar şimdi..
Bikini bölgende de işe yarayacaktır, orayı da onunla alıyorum ben..
Sirağdayı sadece bacağıma kullanıyorum.. (;

kilot filan hep çıkıyomuki nassıl yapıyolar ağdayı :)

Ben tam çıkarmamıştım canım, alta kadar sıyırmıştım sadece.. :17:
Ama bence güvendiğin bir kuaföre git ve yaptır, emin ol iyi ki yaptırmışım diyeceksin.. (;
Ahh ah ben akrabamın yanına 1. sınıftan beri gitseydim şimdi yarısı yok olmuştu muhtemelen ama 1 kez gidebildim sadece.. :31:

dilviin açıklamış sana canım.. (;
Yeşil kutuda satılıyor bakkallarda bile bulabilirsin, çamsakızı yazıyor üzerinde.. (;
Benim tüylerimi çok güzel inceltti o ağda..
Kolaltımı hep onunla aldım, tüy gibi çıkıyorlar şimdi..
Bikini bölgende de işe yarayacaktır, orayı da onunla alıyorum ben..
Sirağdayı sadece bacağıma kullanıyorum.. (;

Ben tam çıkarmamıştım canım, alta kadar sıyırmıştım sadece.. :17:
Ama bence güvendiğin bir kuaföre git ve yaptır, emin ol iyi ki yaptırmışım diyeceksin.. (;
Ahh ah ben akrabamın yanına 1. sınıftan beri gitseydim şimdi yarısı yok olmuştu muhtemelen ama 1 kez gidebildim sadece.. :31:
ama ben evde dayanamıyomki kuaförde nasıl dayanayım canım evde insan kendi nazına oynaya oynaya yapıyo az buçuk ama hep kırmışım yaptım sandım kuaförde nasıl dayanayımki valla iyi cesaretin varmış tebrikler :)
i

ama ben evde dayanamıyomki kuaförde nasıl dayanayım canım evde insan kendi nazına oynaya oynaya yapıyo az buçuk ama hep kırmışım yaptım sandım kuaförde nasıl dayanayımki valla iyi cesaretin varmış tebrikler :)
i

Canım kuaför 5 dakikada hallediyor, uyuşuyor zaten..
Sen anlayana kadar bitiveriyor.. (;
Emin ol kendi yaptığında daha çok canını acıtıyorsun.. (:
1o saat bekliyoruz cesaret gelecek diye.. (:
Kuaför hallediyor hemen.. (;

Back