Arkadaşlar yardııııım

ecyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
6
0
86
30 Yaşındayım hayatımın bu evresine kadar adet ağrısı d yada düzensizliği diye bir sorunum hiç olmamıştı ta ki bu güne kadar.on gün önce adetim bitmişti ki iki gündür yeniden başladı ve acayip bir karın ağrısı yaşıyorum işin ters yanı şu aslında doğum kontrol hapı kullandığım için böyle bir düzensizlik ve aşırı Ağrı Korkutuyor beni ama Dr gidemiyorum nedense konu Dr helede Jinekolog olunca fobi boyutundayım öyleki üç Çocuğum var ve normal doğum hepsi ama doktorumla hep baştan anlaşıp asla bana el sürmelerine izin vermedim yani suyum gelince hastaneye gidiyor ve kendim çekip kendim soğutuyordum sadece Başımda refakatçi olarak duruyordu doktorlar çok uzattım pardon ama bu Ağrı ve adet nedendir bir fikri olan var mı:(((((((

doğum kontrol hapını her gün aynı saatte alman lazım saati değiştirirsen ara kanamaların ve ağrın olabilir.bunu bana kendi dr um söylemişti.ama bence sen mutlaka bi doktora git Allah korusun bişey varsa ve önemsemez yada korkup gitmezsen ileride istenmeyen şeylerle karşılaşabilirsin

Back