• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadaşlar yapılan satışlar da vergi mi ödeniyor

25hasret

dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
738
60
73
sabit kurallar bölümün de yazıyo anlayamadım

hayır ödenmiyor..sana mesaj atmıştım cvp gelmedi sanırım almadın

tatlım cvp neden gelmedi bilmiyorum yazmıştım bluz üzerinde xl yazıyor bakabilirsin pantolon da lekeleri hiç fark etmedim resimi yakınlaştırın ca fark edilir baktım göremedim mağaza da bile bedenine göre alıyosun bazen kalıpları farklı olabiliyor
ama sen tel.memnun olduğunu söylemştim hatta ütüleyemediğimi dedim de sen çok temiz ütülü gibiler demiştin sonra neden fikrin değişti bilmiyorum ama sıkıntı yok paranı iade ederim

tatlım cvp neden gelmedi bilmiyorum yazmıştım bluz üzerinde xl yazıyor bakabilirsin pantolon da lekeleri hiç fark etmedim resimi yakınlaştırın ca fark edilir baktım göremedim mağaza da bile bedenine göre alıyosun bazen kalıpları farklı olabiliyor
ama sen tel.memnun olduğunu söylemştim hatta ütüleyemediğimi dedim de sen çok temiz ütülü gibiler demiştin sonra neden fikrin değişti bilmiyorum ama sıkıntı yok paranı iade ederim

canım sen direk ben daha bişey demeden ütüsüz dedin ütüsüz değillerdi ve yıkanmışlardı ben başka şeyden bahsediyorum.Bebişin hastaydı ve sen kestirmek isteyince uzatmadım.Ama hemen mesaj attım sana kusura bakma sölemek zorundaydım yani.Lekeler malesef var sol paçada ve kesinlikle kalıplar küçük.Neyse bana vvp gelmedi.Sorun değil..Farketmemiş olabilirsin bişey diyemem hepimizin başına gelebilir.İyi günler.

Back