arkadaslar merhaba
oncelikle.bir süredir dr arayisindaydim ona cok sukur karar verdim. yalniz burada dr arastiriken haliyle yöntemleri de konusmus oluyoruz. ben sadece
protez yontemini düşünürken burada protezden memnun kalmayip hatta kendisini surekli hasta ettigine inanan insanlarin yorumlari benim kafami karistirdi.
zaten vücuduma yabanci bir nesnenin girmesi beni rahatsiz ediyordu bir de olumsuz yorumlar baska alternatifleri düşündürdü.
yag enejekte edilmesinin avantajarini ve dezavantajlarini dusundugumde;
avantajlari
* hem karin yagimizdan kurtuluyorsunuz (ki benim ihtiyacim var) hem de memenizi bir beden buyutuyorsunuz
* kendimce daha doğal bir sonuc olacağımı düşünüyorum
* vucuduna yabancı bir madde girmiyor uyum sagladi mi saglmadi mi riski yok
* protez operasyonuna gore arada 4000 lira fark var
dezavantajlari
* yag hucrelerinim belli bir oraninin yasayacagi
* zayifladiginda onlarin erimeside mumkun
* kitleye dönüşebiliyor ve bu kitlenin kanser hstaliginda olusan kitlelerden cok ayrisamadigi ya da en iyi cihazlarda tespit.edilebildigi
* protez gibi buyukluge ulasamayaacagi
* 6 ay sonra ikinci bir enjekte olabilmesi o da ilk operasyoin kadar maliyetli ama acisiz igneyle yapılıyor
* 6 ay gibi bi zamanda meme ancak bicimleniyor
tabi sunlarda var o kadar insan brezilya kalcasi yaptırıyor yuzune dolgu yaptiriyor bu yaglarla. bunlarda erimiyor mu bu?
dr ye gelirsek o da protezden yana yagin tatmin etmeyeceğini dusunmekte ki benim cok buyuk meme istemedigim halde.
kizlar ne diyorsunuz protez mi yag enjekte mi
burada ki yorumlarda olumlu olumsuz yorum cok fazla. mantikki olan nedir