arkadaşlar vajinal kaşıntı ve yara ilgili bi sıkıntı :(yardıımmm

kirmizikar86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
125
5
46
Adana
arkadaşlar daha yeni evliyim yani 1 aylık ama adet oldum olduktan sonra geceleri inanılmaz bi kaşıntıyla karşılaştım bende kolonya sürdüm rahatlattı uyudum fakat sabah baktım yara olmuş etrafı resmen ciğer gibi kıpkırmızı olmuş lavaboya gidincede acıyor yanıyor.:(bide bi kaç gündür sık idrara çıkıyorum gece hiç kalkmayan ben 2 kere kalkıyorum.hala kaşıntı var ama yara olunca kaşımakta mümkün değil yani delirmemek zor:)neyse benm asıl sorum doktor konusunda bu konuda tecrübem yok doktora gitsem muayene etmeden sadece tahlille sorunuma çare olurmu.yanlış anlamayınl ama alışkın değilim doktorda erkek olunca ee kim olsa çekinir yani bence:)cevap veren arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim.

Saçmalamayın doktor erkek diye neden çekineceksiniz...Sağlık bu!

Yapmayın Allah aşkına,bu devirde düşündüğünüz şeylere bakın.Dünya kadar da bayan doktorlarımız var hem.

Cinsel organınıza kolonya sürerek en büyük hatayı yapmışsınız; bir daha böyle yöntemler denemeyin.

Bir an önce doktora gidin; korkutmak istemem ama belirtileriniz ciddi bir rahatsızlığın habercisi olabilir...

Geçmiş olsun...

haklısınız ama devirle alakası yok yani doktoru kadın erkek diye ayırdığımdan değilde işte yani bir iki kere gitmiş olsam daha rahat giderdim.bu şunun gibi hani eczaneye gidi doğum kontrol hapı alabirmiyim demek gibi bişi.ilkini söylerken elbette insan yeni bi durum olduğundan çekiniyor.ama daha sonra alışıyor.ben bunu kastetmiştim yoksa yobaz bi düşüncem yok.sanırım yanlış anlaşıldım.ama teşekkür ederim bende randevu aldım zaten bu gidiş gidiş değil diye:)tedaviye başlayınca rahatlıcaz sanırm.bu arada be gibi bi hastalık belirtisi arkadaşım?

Vajinal mantar olabilir; bakteri sonucu oluşmuş bir enfeksiyon kapmış olabilirsiniz; düşükte olsa genital kansere bağlı akıntı olabilir.

Dediğim gibi; erken teşhis ve tedavi her hastalık için önemli.

İlk defanın vermiş olduğu bir tedirginlik duymanız elbet normal,ben 'erkek doktora görünmem' gibilerinden anladım :)

Son derece rahat olun,korkulacak bir durum yok tetkikler için.

Geçmiş olsun tekrar...

Back