• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama arkadaşlar vajinada spermlerin ölmesi bi bakarmısınız nolur

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

catdog

papatya
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.597
635
163
Arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen bizimle paylaşabilir misiniz
bizim hiçbir sorun olmadığı halde 1,5 yıldır bebeğimiz olmuyo hiç hamile kalamadım bu süre içinde tabi herşeyin hayırlısını versin Rabbim ...
ancak vajinadaki salgıda spermlerin ölebileceği gibi bişeyler duyuyorum bi sebep yoksa nedenolmuyo ilk aşılamam da tutmadı.
bunu gösteren bi test var mı arkadaşlar ?
eğer varsa doktor niye bu testi yapmıyo zaman kaybediyoruz o zaman tüpe geçeriz
lütfen bu testi bilen ve böyle tecrübeler yaşayan arkadaşlar varsa cevaplarsanız çok sevinirim
şimdiden teşekkürler....

ben de bu konuyla ilgili bilgi edinmiştim.tüplerde tıkanıklık felan varsa ya da iltihap gibi sorun varsa iltihaplar rahim içine akarak spermi veya yumurta hücreleini öldürebiliyormuş.inşallah hayırlısı olur senin için de....

evet canım vajina içindeki sıvı yani salgılar spermi öldürebiliyor yada spermlerin rahimde ilerlemesini
engelleyebiliyolar. bunun testini benim akrabama şöle yapmışlardı. erkekten sperm alınıp sayıya bakılıyor. daha sonra ilişkiye girmeleri isteniyor 2 saat içinde doktora gidiliyor kadının vajina içindeki spermden alıyolar ve canlılığına bakıyolar eğer daha önce yapılan sperm tahlilinden düşükse vajinadaki salgı spermi öldürüyor anlamına geliyor.

Vardır bır bıldıĞı canım doktorun belkı bÖle bırŞeyden ŞÜphelenmıyor olabılır Şuanda

hayır canım olurmu öyle şey vajinadan sperm alıp saymışlar bu çok ilkel bi yöntem ve acıkcası mantıklı değil bunun bi testi var benim kuzenim yaptırmıştı bi salgı salgılıyor sperm girdinde sperme savaş acıyo türkcesi sormam lazım sorunca sana yazarım

hayır canım olurmu öyle şey vajinadan sperm alıp saymışlar bu çok ilkel bi yöntem ve acıkcası mantıklı değil bunun bi testi var benim kuzenim yaptırmıştı bi salgı salgılıyor sperm girdinde sperme savaş acıyo türkcesi sormam lazım sorunca sana yazarım

canım ya çok sağol nasıl bişey anlatabilirsen çok sevinirim ona göre doktora sorucam bende maliyetli mi, istesem olur mu o testten acaba?

Back