Arkadaslar vajina daraltma vajinoplasti olan arkadaslarimiz var mi?lutfen yardimci olursaniz sevinirim

Belkidahaiyisin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
506
220
31
Arkadaslar yeni uye oldum sirf bu konu icin.3 yillik evliyim.2 bebegim var.ust uste oldular.normal dogum ile.gecen kanamalarim var diye histeroskopi oldum.islemden sonra doktorum.rahmimin cok sarktigini soyledi.idrar kacirma problemim de var.iliskide ses.ve hic bise hissedememe var.genislik var yani cok.asla boyle bi islem yaptiracagimi dusunmezdim ama kafaya koydum.yapipda pisman olan.sonucu kotu diyen veya iyi diyen arkadaslar var mi.yorum bekliyorum

Merhaba ben kombine olarak oldum. Yani iç dudak küçültüldü,idrar kesesi kaldırıldı, dış dudak dolgu,daraltma,g noktası dolgusu yapıldı.2021 Mart ayında ameliyat oldum 7 saat sürdü.
Sonuca gelirsek dış dudağa yapılan dolgu eridi, iç dudak fazla bırakılmış ikinciye düzeltme yapıldı. G noktası dolgusu 6 ay etkili dediler hiç etkisini anlamadım. Daraltma ise fark var ama çok ta bı şey değişmedi gibi. Ara ara ses olayı yine oluyor. Ameliyat tan sonra çok sık mantar olmaya başladım.Eskiden fazla ıslanıyordum şu an ya çok kuruyorum yada aşırı ıslanıyorum. Çok ıslandıgim icin mi darlığı tam hissedemiyorum onu da tam anlayamadım. Tek iyi yanı klitoris bolgesi toparlininca daha iyi hissetmeye başladım. 20 bin TL ödedim şu an iki katı olmuştur. Maddi ve manevi çektiğim sıkıntıya değdi mi diye soruyorum kendime bazen ama iyi ki olmuşum da diyemiyorum açıkçası ameliyat tan önce de g noktası dolgusu dışında hepsi kalıcı dediler. Mutlaka araştırın doktorunuzu ben aniden karar verdim ve pişman oldum.

Ben sadece daralttirma olmak istiyorum.bende de islanma cok var.ee siz iliskide zorlanmadiniz mi hic.herkez cok zorlandigindan falan bahsetmis

Evet bende zorlandım , psikolojik olarak ta insan kendini geriyor. Hatta ilk zamanlar çok mu daraldı diye düşünmüştüm ama tamamen iyileşince o durum kalmadı.

Ben de olmayı düşünüyordum ama yazdıklarınızı okuyunca acaba mı dedim. Sadece daraltma için bile 20 bin istiyorlar. İlişkide ses, hava, ıslaklık problemlerim çok oluyor. Aslında eşim problem etmiyor, bizi mutlu eden bir cinsel hayatımız var ama ben sesten aşırı rahatsız oluyorum. Bir de bir süre sonra hiçbir şey hissetmiyorum. Sanki yok oluyor. Bir taraftan da doktorların dediği gibi aslında beyinde bitiyor olay. Bilemedim. Çok kararsızım. Siz hangi şehirdesiniz?

Merhaba bu anlattiklariniz sikayetleri bende yasiyordum iki ay oldu bende hem estetik hem daraltma oldu goruntu memnunum ama henuz iliski deneyimim olmadi doktorum 2 ay sonra demisti 2 ay daha yeni doldu ama suan bizde memleket gittik ama deneyimledikten sonra iyi yada kotu yorumlarim ama bu saydiklariniz varsa iyi bir doktora olun derim

Aynen sonucu yazarsaniz sevinirim.ve kime oldunuz ameliyati siz

Ankarada güler kliniğe oldum keşke daha önce olsaydım

Ben 18 haziranda 7 bine oldum çokte menmunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…