Arkadaslar uzun oldu ibretlik bir hayat çok yalnızım dertlesmeye çok ihtiyacım var

seni çaresiz bırakmak için.insan eşinden nie bu kdr nEfret ederki ya.sevmiosan boşa.anllamıorum bu erkekleri

ya sebep ne olursa olsun çocuk büyüsün kaçıcam diyo
ölecegini bilsen evladını bırakır mısın !
o lafından dolayı güven vermedi
çocugun halini düşündüm

cocuguyla kacacak galiba arkadasım 2 yasında bebek vardan yoktan anlamaz nasıl kacsın.ben böle anladım.ölecegimi bilsem kocam işkence etse kacamayacak durumda olsam, yine katlanırım yeterki evladımdan ayrı kalmayım ben.evlat öle baska ki

Ben ailem rahat etsin die neler yaptım neler laf başı gelince naptin ki bize dediler kardeşim trafik kazası geçirdi ne maaşları vardı ne bir kazançları yeri geldi gece kardeşime ilgilendi m gündüz is hafta sonu da yemeklerini temizliklerini yaptım kendim e 1 gün ayırdığı m vaktim yok tu yanilıp yenilip is değiştirdiği m zamanlar oldu o boşlukta evde kalayım burası Otel değil ya evlen ya is bul çalış maaşlar i bağlandi engelli olduğu için Maaşı mi kesilecek senin yüzün den die die insan oğlu nankör bekar ken hiç bir takıntı m yok iken böyle yapa n bir aile var şimdi elimin çocuğuyla asla ora da olmaz hatta geçen yaz gittim sorunları biliyorlar geldi de gitmeyecek die kardeşim yok yere tartışma çıkarıp gelme birdaha buraya diyen biri hadi gittim kaç gün böyle sürecek tekrar evlen die tekrar baskı kurarlar sa işte ozaman nereye gideceğim !!!

Mesajların hepsini okudum, ailen hakkında yazdıklarınıda, ailen bu durumda kötünü iyisi oluyor maalesef, Allah yardımcın olsun son seçeneklerinde iyi inşallah gerçekleşirde kurtulursun çocuğunla o adamdan.

Insan in ailesi duracak arkasında gerisi boş meydanı boş bulunca erkeklerin napti k larını da gördük annem 3-5 eşya yaptı Eyvah buda mi gelecek ti basima dedi ne zorluklar la yaptım ben o ce yiz leri die lafını bile kurdu bi kaç posta gönderdim yaptıklarını busefer yine göndereceğim aman aklı kalmasın kalbine inmesi sonrasın da da kim tutar beni burada acaba ben hayatım boyunca ne dünya malının ne de paranın kölesi oldum ama olmak gerek mis kurnaz lik yapıp hesap actirip koymak gerek mis yok hepsi bu demek gerek mis iyi zor günler için iyi niyetim yüzünde n geldi bunlar başıma yoksa çok farklı olacaktı bundan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…