- 9 Nisan 2014
- 67
- 2
-
- Konu Sahibi siyahinci88
öncelikle çok gçmiş olsun.allah kolaylıklar versin.eşin ayrılmak istemediği için mi kaçmayı düşünüyorsun?
Ben hiçbir şekil de eşimle konuşamıyorum konuşmaya çalıştığım zamanlar çok oldu her seferin de o haklı onun istediği oluyor örneğin bu yeşil diyor ya asla onun farklı bir renk olduğunu ikna edemzsin öğle dik kafalı dediğim dedik bir insan tartışma esnasın da küfür, hakaret, şiddet, işine gelmiyorsa işte kapı derdi hep bu sefer artık hayatım da istemiyorum dedi çok ağır geldi artık bıktım ezilmekten ben de söyledim ben seni çok mu istiyorum ayrılalım diyorum hiç oralı değil kurnazlık yapıyor aklı sıra beni çileden çıkarıp bir adım attıracak çevreye haklı görünmek için bak evi terketti vs. vs amacı bu aslın da adamın 3. evliliği beni suşlu duruma düşürmek Allahım herkesin kalbine göre versin ...
arkadaşlar olan olmuş çocuk büyümüş kadın zor durumda.iki günde bi dayak yiyor.
Destek olıcağınıza yok çocuk nye yaptın yok bunu niye böle yaptın.
Bu soruların cvbının önemi yok. şu andan sonra onu destekleyip moral vermeliyiz.kadın zaten yerlerde.bide siz niye zorluosunuzki .
Yazık yani.
Aslında soran arkadaşlar da haklı bukadar olumsuzluğa rağmen nasıl olur güvenip çocuk yaptığımı merak ediyorlar . Aslın da kurtuluş ararken çıkmaza girdim hepsi bu ama yerler de değilim bu durum dan da inşallah kurtulacağım hatta çevrem de olsan size anlattsam yalan söylediğimi düşünebilirsin. ama işte insanların ne yaşadığını ancak kendi biliyor.
ah tatlım ahh. bunları okurken gözümde canlandı resmen.çocuğun kaç yşında mesleğin ne?
20 aylık oğlum çalışmıyorum. mesleğim olsa da çalıştırma dı zaten ne gerek var derdi eminim
Ahah gücü anca kadınlara ve cocuklara yetenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne deyim.. Yazıklar olsun öyle adama.. İnsan bebesini döver mi..
Size yardım edebilecek insan evladı bir akrabaniz yok mu
~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~
Okadar kalben söylüyorum ki AMİNNNN şu eve geldiğim günden bu güne hergün farklı sebepler den tartışma inanın bıktım önceki halimi görenler noldu sana diyorlar doğum yaptığım hal de kilo dan eser kalmadı okadar çok zayıfladım ki anlatamam ... ailem den babam yerine koyduğum kişi geldiler konuşuldu cocukla tehdit etti gidecektim alın götürün dedim kalmak sitemiyorum. Aramız da konuşun anlaşın ondan sonra böyle olmaz dedi konuşulmuyor desem de nafile anlamak istemediler kötü günün de herkes el oluyor bunu geç te olsa anlıyor insan canları cehenneme
haksız deiller ama olan olmuş.napalım geriye mi saralım. sana da dank etmişsin zaten açıklamışsın. neyse.
Kendini sık braaz.yeni bi hayat kurmak için şartları ayarlamaya bak.kendini kurtar.hakkında hayırlısı
niye çalıştırsın ona bağlı olmassın ozaman.hoş bebek küçük çalışmaman isabet su an.büyük olsa verrsn kreşe çalışırsın dicektim..
Boyle kocaya napılır bilemedim..
Esinizde merhamet kalmamıs ki konusmakla cozulsun bu is.. Biri de onu dovecek oyle anlayacak o anca
~~~•~~~
~~~•~~~
Kavgaci dayakci kocayla ayni évde olmak cok zor....... Allah yardimciniz olsun....
sen de merhamet yok insanım ben die savunması ben de insanım diyorum en tatlı canın da göstersin . bak bu hiç aklıma gelmedi adam tutup dövdürsem mi trafikte sursunler uzerıne girsinler birbirlerine zaten heryerde bulur kavga edecek birin bu sefer salsam mı uzerlerine ne
aman diyim ya cinayet cikarsa esinin sebebi olma bari
Offfff
~~~•~~~
~~~•~~~