Arkadaslar uzun oldu ibretlik bir hayat çok yalnızım dertlesmeye çok ihtiyacım var

öncelikle çok gçmiş olsun.allah kolaylıklar versin.eşin ayrılmak istemediği için mi kaçmayı düşünüyorsun?

Ben hiçbir şekil de eşimle konuşamıyorum konuşmaya çalıştığım zamanlar çok oldu her seferin de o haklı onun istediği oluyor örneğin bu yeşil diyor ya asla onun farklı bir renk olduğunu ikna edemzsin öğle dik kafalı dediğim dedik bir insan tartışma esnasın da küfür, hakaret, şiddet, işine gelmiyorsa işte kapı derdi hep bu sefer artık hayatım da istemiyorum dedi çok ağır geldi artık bıktım ezilmekten ben de söyledim ben seni çok mu istiyorum ayrılalım diyorum hiç oralı değil kurnazlık yapıyor aklı sıra beni çileden çıkarıp bir adım attıracak çevreye haklı görünmek için bak evi terketti vs. vs amacı bu aslın da adamın 3. evliliği beni suşlu duruma düşürmek Allahım herkesin kalbine göre versin ...

ah tatlım ahh. bunları okurken gözümde canlandı resmen.çocuğun kaç yşında mesleğin ne?

Son düzenleme:
Ahah gücü anca kadınlara ve cocuklara yetenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne deyim.. Yazıklar olsun öyle adama.. İnsan bebesini döver mi..

Size yardım edebilecek insan evladı bir akrabaniz yok mu

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~

Aslında soran arkadaşlar da haklı bukadar olumsuzluğa rağmen nasıl olur güvenip çocuk yaptığımı merak ediyorlar . Aslın da kurtuluş ararken çıkmaza girdim hepsi bu ama yerler de değilim bu durum dan da inşallah kurtulacağım hatta çevrem de olsan size anlattsam yalan söylediğimi düşünebilirsin. ama işte insanların ne yaşadığını ancak kendi biliyor.

haksız deiller ama olan olmuş.napalım geriye mi saralım. sana da dank etmişsin zaten açıklamışsın. neyse.
Kendini sık braaz.yeni bi hayat kurmak için şartları ayarlamaya bak.kendini kurtar.hakkında hayırlısı

Okadar kalben söylüyorum ki AMİNNNN şu eve geldiğim günden bu güne hergün farklı sebepler den tartışma inanın bıktım önceki halimi görenler noldu sana diyorlar doğum yaptığım hal de kilo dan eser kalmadı okadar çok zayıfladım ki anlatamam ... ailem den babam yerine koyduğum kişi geldiler konuşuldu cocukla tehdit etti gidecektim alın götürün dedim kalmak sitemiyorum. Aramız da konuşun anlaşın ondan sonra böyle olmaz dedi konuşulmuyor desem de nafile anlamak istemediler kötü günün de herkes el oluyor bunu geç te olsa anlıyor insan canları cehenneme

Boyle kocaya napılır bilemedim..
Esinizde merhamet kalmamıs ki konusmakla cozulsun bu is.. Biri de onu dovecek oyle anlayacak o anca

~~~•~~~
~~~•~~~

olan oldu keşke sarabilsek sağol canım hepimizin hakkın da hayılısın neyse o olsun . desteğin için sağol

niye çalıştırsın ona bağlı olmassın ozaman.hoş bebek küçük çalışmaman isabet su an.büyük olsa verrsn kreşe çalışırsın dicektim..

ben evlendiğim de çok istedim çalışmak evde vakiit geçmiyor die ozaman olmaz die die dediğini yaptı düne gelene kadar cocuk kreş gitme yaşına gelsin çalışağım derdim suratı değişiyor böyle a-tuaf alaycı bi tavır nere de nasıl gibi off baş olmazzzz yeminle

Boyle kocaya napılır bilemedim..
Esinizde merhamet kalmamıs ki konusmakla cozulsun bu is.. Biri de onu dovecek oyle anlayacak o anca

~~~•~~~
~~~•~~~

sen de merhamet yok insanım ben die savunması ben de insanım diyorum en tatlı canın da göstersin . bak bu hiç aklıma gelmedi adam tutup dövdürsem mi trafikte sursunler uzerıne girsinler birbirlerine zaten heryerde bulur kavga edecek birin bu sefer salsam mı uzerlerine ne

aman diyim ya cinayet cikarsa esinin sebebi olma bari

Offfff

~~~•~~~
~~~•~~~

okumakta biraz zorlandım açıkcası. isterseniz önce yazınızı revize edin.

Son düzenleme:
kaçmak elbette çözüm değil. kendini geliştir bıdısını da geçin. çocuğun daha fazla büyümeden boşan. yokda çocuğunu alabilir. sana dayak atan adama hizmet edeceğine git annene hasta kardeşine himet et dualarını al. hizmet etmek güzel bi kelime değil belki ama şöyle söyleyeyim annen çocuğuna bakarsın çalışırsın sende onlara bakarsın ve dayak yemezsin.kendini ancak bu şekilde geliştirebilirsin. durumuunu düzeltene kadar geçici bir çözüm olabilir bu. umutsuzluğa kapılma unutma hayır da şer de allah tan.

Keşke ewlenmeseydinn keşkee..
Yazık olmuş gençliğine..
Allah sana sabır wersinn

Ayy yok çocuğu bırakıp kaçacakmış! Yok niye çocuk yapmışmış! Kadın burda çare arıyor yazılanlara bak tenkit ediliyor buna da çok ihtiyacı vardı zaten, kocası yeterince aşağılayıp yerden yere vurmuyor! Çocuğumla kaçacağım diyor neden çocuğunu bıraksın o caniye, hey Allah'ım !!!

Arkadaşım anneniz kardeşiniz istemiyor ama ısrar edin gerekirse bu durumdan kurtulmak için yalvarın annenize, orda istenmesenizde lafda soksalar burnunuzdan da getirseler annenizin yanına gidin, çocuğunuz babası olacak adamın size yaptıklarını görerek büyümesin lütfen, iki gün sonra o yavruyada yapacak aynı caniliği baskıcı tutumu, anneniz yavrunuza bakacak bir zahmet torun torun diye istemeyi biliyormuş madem! Sizde işe girip çalışacaksınız, yavrunuz biraz büyüyüncede tam gün kreşe vereceksiniz kendi düzeninizi kuracaksınız, başka çareniz var şimdilik yok maalesef dik durun ezik durmayın sakın herkese karşı dik durun, ne kadar ezik durursanız o kadar ezilirsiniz! Çok zor olacak mücadele edeceksiniz ama inşallah değecek buna, Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…