Arkadaslar uzun oldu ibretlik bir hayat çok yalnızım dertlesmeye çok ihtiyacım var

çok çok uzuldum.ailenede cok kızdım.sana arkalarını dönmuşler resmen.hata etmışsın bellı.bırde bebek yapmışsın bu adamdan nasıl guvendınde yaptın anlamadım ama herşeye ragmen ailen senı nasıl kabul etmez ya.dayak yıyorsun dayak...pislik herif ya...ne desem.hukukı boyututnla ılgılı tum sorularına cevap verebılırım.gıt rapor al boşan dıyecegım ama nerde kalacaksın bebegın var.ALLAH yardımcın olsun. o pislik kocanında...neyse susayım ben

bayan olarak kendi sonumuzu kendimiz getiriyoruz malesef evt kocan hayvanin teki ve sen hala bile bile ondan cocuk yapmissin ve bu evliligi yurutuyosun okadar okudum agzindan hala bosanma lafini duymadim burda dovunecegine kurtulus cabasini aramalisim

Hayat işte evlenmeden önce bu zaman da siddet le karşılaşan bayan ların sesi çıkmadığını gorunce çok kızardı m büyük konusmusum.... Ne olursa olsun aile n aile olacak bizde de var da yok beni ailem bakarken elalem muhabbeti yaptılar çalıştığım halde şimdi çocuklu mu kabul edecekler düşün işte

Arkadasim yavrun icin güclü ol,o pislik icin degil.
Imkanin varsa calis,3-5 kurus kenara at ondan gizli,hic olmazsa git ailenin yanina,kim ne derse desin,sen kulak tika,sana ve yavruna zarar gelince laf edenlermi kurtariyor sizi?hayir.

O konuşanlar var ya onlar yüzünden bu duruma geldim zaten bir kaçış degilmiy di hayat

Aynı şeyi 2 defa yaşamışsınız bu nokta çok tuhaf.
Ama nasıl böyle bir adamdan çocuk yapabildiniz bu daha da tuhaf.
Allah sabır versin.
Yeni üye oldum neyi kaç kere yazdım hic farkında değilim. Tuaf diyorsun uz haklısınız bana da anlatıl sa aklı neredey mis derdim ama eşim ilk zamn çok iyi davranır di arada ki olumsuzlukları da düzelir dedim olmadı sonra ailem istemedi el gün muhabbeti oldu bu durum eşimin işine geldi gideceğim dediğim zaman alayci bir tavirla nereye diyecek kadar düşün artık bir cogunu z beni anlamaya bilir ama büyük konuşmayı n inanin bu yaşadıkları mi hayatta yaşayacak en son insan dim noldu bana bilmiyorum

Yazamışsınız değil yaşamışsınız dedim. Hani iki eşinizin de evliliklerini sizden saklamış olmasından bahsettim.
Haşa büyük konuşacak birşey de demedim. Sadece sabır diledim. Zor şeyler yaşamışsınız.
Nasıl çocuk yaptınız konusuna gelince balayında hamile kalmış olabilirsiniz o zaman gerçek yüzünü görmemişsiniz. Ama stres yüzünden bu çocuğu düşürmüşsünüz. Demek ki ikinci çocuktan önce sorunlar başladı. Bu noktada bence korunmaya başlamanız gerekirdi.
Eşinin pişkinlikleri ailenizin kabul etmemesi yüzünden. Bu durumu hiç yansıtmasaydınız o zaman ayaklarınıza kapanırdı gitme diye.

Ailem e kirginligin mi anlatamam güvenmek değil de 2 evlilik yapmış hayatı altüst olmuş çocuk olunca düzelir bu boyuta geleceğini düşünemedim Ozaman lar düzelir im dedim yanilmamis bu zaten neyse bi insan o düzeltmek yok okadar yapar eder bir özür bile dileme z ben de de çok suç var çok taviz verdim aynı evde kulluk olmaz die yaptiklarini görmezden geldiğim çok oldu pazar günü nasil olduysa ilkkez morartti zaten morluk olmaması için hep kafam dan alıyor dum darbeleri hastaneye gittim darp raporu için ilk karakola gidip şikayette bulunmak gerek mis gidecektim döndüm geldim ilk önce kalacak biryer bulmam gerek

Kurtuluş çabası arıyorum tabiki elim kolum bağlı suan 2 yasin da oğlum emanet edebileceğim bir kişi dahil yok gidip çalışsam ailem den destek yok ye dayağı otur diyorlar resmen burada da dovundugum yok dertlesmeye ihtiyacım var gördüğüm bir arkadaşım dahil uok biriyle samimi olsam srn otur evi temizle muhabbeti yapıyor düşününce anlamanız i beklemiyorum zaten

canım benim kızgınlıgım sana değil zaten kocana ve ailene yani ailen sen o olayları yaşarken nasıl sırtını dönebiliyorlar yaa ye dayagı otur ne demek içim cız etti o kocan denilecek insan hiç mi vicdanı sızlamıyor ve iki cocuk onlar bu olaylar dönerken psikolojisi okadar içim sızladıki anlatamam bu olaylar gibi bende bir kere şahit oldum bir mahalle altımızda biri vardı ismini vermeyim kocası pisliğin tekiydi ama kadın kime gideceğini bilmiyodu her aksam içer döver cocukalrını kapıya atardı bir an o gözümün önüne geldi kadın ne polise gitti nede aile kapısı çaldı onun da ailesinden hayır yoktu ama neyse ama sen ömür boyu bunu nasıl cekeceksin ki tatlım benim bunları sana irdelemek incitmek için sölemiyorum zaten tepki senin ailene ve o kocana

Canım k.bakma evet ben de çok düşündüm onu insanın yazısı değişir kaderi değişmez dedikleri bu olsa gerek ama bukadar ini beklemez dim ... düşen çocuk belki de bir işaret ti ayrılmam için ama anlayamadım annem e söyledim ayrıntıya girmeden olmuyor die Sabret düzelir biz yaşamadık mi zandediyor sun dedi zaten elinden de birsey gelmiyor garibim in birde eşim dışarı karşı çok yapmacık ailem se belki de bu yüzden ilk zamanlar inanmak istemedi bana sonuçta eşim iyi bir oyuncu şu kısa zaman da çok Evde mek verdim cok yıprant tin beni diyorum alay edip gülüyor alla alla naptin ki bile diyor düşündükçe çıldır ma mak elde değil cok sa lağım ki hala bu evdeyim

Estafurullah öyle deme canım demek ki bunları yaşaman gerekiyor.
Eşinle arana mesafe koymaya çalış. Pişkinliklerini duyma ve görme onu. O yokmuş gibi davran.
Hatta evi terket dicem katlanmak zorunda değilsin ama işte durumu bilemiyorum ki canım. Tehdit falan etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…