• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar ultrason görüntüm nasıl 6 hafta 6 günlük bebek ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lylam678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
37
11
3
27
İlk gebeliğim bilmediğim için sizlere sormak istedim hangi tarama testlerini yaptırmam gerekli 🌷

Son düzenleme:
12. Hafta da ikili tarama testi var sanırım doktorunuz sizi hep yönlendirecektir sağlıkla kucağınıza alın inşallah
-bir rivayete göre bebek keseniz erkek bebek olduğunu gösteriyor 🥰😂
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için ♥️♥️ evet bende biraz araştırdım öyle görünüyor ama rivayet bilemeyiz sağlıklı olsun önceliğimiz o yönden beni gören herkeste erkek diyor bende erkek hissediyorum ama kız istiyoruz hayırlısı olsun inşallah 😅🌷♥️

Teşekkürler bilgi verdiğiniz için ♥️♥️ evet bende biraz araştırdım öyle görünüyor ama rivayet bilemeyiz sağlıklı olsun önceliğimiz o yönden beni gören herkeste erkek diyor bende erkek hissediyorum ama kız istiyoruz hayırlısı olsun inşallah 😅🌷♥️
Hayırlısı olsun sağlıkla ve gönlünüzden geçen nasip olsun inşallah sadece öyle derler ☺️

Hayırlı olsun canım sağlık ocağı da doktorunda yapılacak kan tahillerini söyler şuan için tarama testi 12. Haftada en erken.
Bu arada cinsiyetin keseyle alakası yok bence oğlumda kese kusursuz bir yuvarlaktı kız diyorlardı :) sağlıklı olsunlarda 🙏

Hayırlı olsun canım sağlık ocağı da doktorunda yapılacak kan tahillerini söyler şuan için tarama testi 12. Haftada en erken.
Bu arada cinsiyetin keseyle alakası yok bence oğlumda kese kusursuz bir yuvarlaktı kız diyorlardı :) sağlıklı olsunlarda 🙏
Amin amin inşallah teşekkürler ♥️

Back