tütüne son ürününü bilmem ama 1.5 ay önce zyban isimli bir ilaç aldım ve gerçekten işe yaradı.ben günde 2bazende 3 paket sigara içiyordum ve ve gerçekten tiryakiydim eksik hissediyordum sigarasız kaldığımda kendimi hele bir de pc başına geçtiğimde sigara üstüne sigara içiyordum ve ilacı kullanmaya başladım ve kendime inanamadım ben faydasını gördü ve artık dumansız hava sahası oldu her yanım sigara aramıyorum içmiyorum tavsiye edebileceğim ürün zyban.
iyi hoş da,bağımlılığın yanında bir de alışkanlık var.şimdi pc başında oturduğunda onun eksikliğini hissetmiyor musun.hani bağımlılık hissetmesen de bir boşluk olmuyor mu?ya da yemek sonrası veya çay kahve içerken gibi...
zaten genellikle olan yemekten sonra aman kahve yanında olmazsa olmaz diye düşünüyoruz ama gerçektende hiç bir boşluk hissetmiyorum ne yemekten sonra ne kahve yanında ne moralim bozukken nede ağladığımda hep bunlar olunca istiyordum elimde sigara olsun ama ilacı kullandım ve hiç bir şekilde şimdi aramıyorum ki ben 15 dk bir sigara yakan biriydim şimdi sağlıklıyım diyebilirim 6. kata bile merdivenle çıkabiliyorum eskiden olsa hayatta çıkamazdım sigaranın yokluğunu değilde farkı hissedebiliyorum
bende bayağı araştırmıştım hapı kullanmadan önce ilk başta kendimde korktum çünkü depresyona sokuyor filan gibi şeylerde yazıyordu zaten hapı önce depresyonda olan hastalara kullanmışlar kimisinde intihara varan sonuçlar falan filanda yazıyordu ama hiçbirini yaşamadım çünkü doktorada danıştım bu ilaca başlayacağım zaman kullanabileceğimi söylediğinde hemen başladım kurtulmak istiyordum sigaradan ve kurtuldum
hem keseye hem sağlığa zarar eğer gerçekten istiyorsa insan oluyor istersen birde 171 numaralı telefondan sigara bıraktırma merkezini denettir derim eşine zaten belediyenin yaptığı bişey ve artık gerçekten çok memnunum sağlığımdan umarı m herkes bırakır yaşasın dumansız hava sahası
bırakmaya karar verdiysen ve bırakamama sebebin eğer o içme isteği esnasındaki psikolojik durumunsa eğer el titremesi yoksunluk gibişeyler yani kesinlikle işe yarıyor. ben tütüne son tabletiyle bıraktım. deneyin derim
nehir1001 tütüne son u kac paket kullandın yani ne kadar zaman da etkisini gösterdi gercekten etkiliyse almak istiyorum desteksiz bırakmam cok zor asırı bagımlıyım cünkü
arkadaşlar tütüne son kesinlikle işe yarıyor. Çalıştığım firma bunun satışını yapıyor ve müşterilerle görüştüğümüzde tütüne sonla bi çok kişinin sigarayı bıraktığını öğrendim. Kendi ağızlarıyla söylediler. İçiniz rahat bu ürünü kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar,
Tütüne son hiç bir işe yaramıyor,kullandım...
Karşı komşumda kullandı...
ayrıca internet sitelerinde fiyatları araştırın arada uçurum farklar var...!
biraz iradeli olmaya çalışın bende 4. günümdeyim ama aldığım tütüne son sayesinde değil!
Azcık irademe sahip olmaya çalışıyorum...
Tütüne son için nette çok fazla olumlu yorum okumuştum onun için aldım ama kullandığımda bi işe yaramadığını farkedip bende yorum yazdım tabiiki yayınlanmadı...
Konuyu açan arkadaşım sen aktardan tane karanfil al tütüne sondan daha etkili ben tütüne sondan sonra daha çok sigara içme isteği duyuyordum ama karanfil öyle değil ...
umarım yeterli ve yararlı bir açıklama yapabilmişimdir....
Saygılarla...