Bebek İkinci El Arkadaslar Tütü ariyorum cok acilll

bu cok hosmus kızınızın üstünde cekılmıs resmı varmı? sankı buyuk gıbı geldı gozume benım kızım bıraz küçük de

tesekkur ederim. daha guzel birsey yapayim, dikim icin verdigim olculeri paylasayim sizinle, bel 44 cm (bel zaten lastikli bu arada) , belden dize kadar olcu 20 cm. bunlar kizimin olculeriydi dikim zamaninda, etegin olculeri degil yani :) bu olculer baz alinarak dikilmisti . benim kizim da cok iri bir bebek degil, o yuzden sanirim problem olmaz. ust zaten lcw standart bedeni 12 ay icin. sanirim bir fikir verecektir. sevgiler guzel kiziniza...

Arkadaslar 9 aylik bebegim dis cikardi dis bugdayi yapicam orda giydirmek icin ttutu ariyorum
Tabi degisik onerileriniz varsa onlarada acigim 9-12 uygun olur saniyorum
Canım benimki hiç giyilmedi mağaza ürünü 25 tl . Yanında diş buğdayımdan kalan masa örtüsü ve süslerini hediye ederim. Düşünürsen mothercare ayakkabı da var sac bantı da mevcuttur.

Sizinle ozelden gorustuk dusunuyorum dedim ama donmediniz baska kiyafetlerde gostericektiniz

Sizinle ozelden gorustuk dusunuyorum dedim ama donmediniz baska kiyafetlerde gostericektiniz
Canım ben uzun zaman ekleyemem bebek giysilerini taşınıyorum bu ara sende sadece tütü almazsın diye yazdım arkadasa düşünürsen senindir öncelik tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…