- 10 Şubat 2012
- 383
- 7
- 68
ustunde kızınızın ismi yazıyo sanırım :))
Ewet yaziyor
isme ozel yapilmisti benimki :) yas gunu icin degil gunluk yaptirmistim:))) herkes yasini yada adini falan yazdiriyor iste
your_app_name uygulamasi ile HTC cihazindan gonderilmistir.
bize uymaz o zaman :))
Disim cikti yazdirin yada dis resmi yaptirin cok cici olur.
your_app_name uygulamasi ile HTC cihazindan gonderilmistir.
cnm dogumgunu için yaptırmıştık bu var bende; istersen sadece tutu tokalar ve ayakkabıları da verebilirim...Eki Görüntüle 1080331
Ben bunu gormustum butun siteyi arayinca:)) ama uzerinde 1 yaziyo
o yuzden elemistim toka takicak sac yok biraz kelizde:))
ayakkabilar kac no tam tkm guzel olurdu aslinda
Eki Görüntüle 1080475 cnm ben kızıma kendim yaptım . kadife kumastan ta isim yazdım ugur böcegi yaptım. kanat ve tac aldım avmden cok uygun oldu.Eki Görüntüle 1080468 Eki Görüntüle 1080469 Eki Görüntüle 1080470
yuzunu gizledim çok nazar değiyo:)) maaşallah kuzuma.
canım ben kızımın doğumgününde kendim yaptım. 15 tl ye dısardan tül aldım. benim albümüme bakarsan orda kızıımın resmi var görürsün hem daha uyguna gelir. yapılısıda internette yazarsan cıkar. cok kolay yapımı.
cnm ayakkabilar 4 numara; sanirim 19 civarina denk geliyor ama cirt cirt ayari var.
baktım sayfana kızını goremedim ama seni gordum sanada masaallah:))
bak mesela ben o ismi ve ugur böcegini nasıl yaptım anlatayım. kına keseleri var ya hani kadife. yıkadım açtım. ismi cıktı alıp ustune karbon kağıtla yazdım. kestim. tulumun üstünede yazdım ismi. kasnak takıp iğneyle işledim.
bu cok hosmus kızınızın üstünde cekılmıs resmı varmı? sankı buyuk gıbı geldı gozume benım kızım bıraz küçük decnm dogumgunu için yaptırmıştık bu var bende; istersen sadece tutu tokalar ve ayakkabıları da verebilirim...Eki Görüntüle 1080331
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?