Bebek İkinci El Arkadaslar Tütü ariyorum cok acilll

arkadaşlar hala bişey yok bulamıyoruuummm

cnm dogumgunu için yaptırmıştık bu var bende; istersen sadece tutu tokalar ve ayakkabıları da verebilirim... $image.jpg

cnm ben kızıma kendim yaptım . kadife kumastan ta isim yazdım ugur böcegi yaptım. kanat ve tac aldım avmden cok uygun oldu.$IMG_3283.jpg$IMG_20140305_145058.jpg$IMG_20140305_145215.jpg

canım ben kızımın doğumgününde kendim yaptım. 15 tl ye dısardan tül aldım. benim albümüme bakarsan orda kızıımın resmi var görürsün hem daha uyguna gelir. yapılısıda internette yazarsan cıkar. cok kolay yapımı.

canım ben kızımın doğumgününde kendim yaptım. 15 tl ye dısardan tül aldım. benim albümüme bakarsan orda kızıımın resmi var görürsün hem daha uyguna gelir. yapılısıda internette yazarsan cıkar. cok kolay yapımı.

baktım sayfana kızını goremedim ama seni gordum sanada masaallah:))

bak mesela ben o ismi ve ugur böcegini nasıl yaptım anlatayım. kına keseleri var ya hani kadife. yıkadım açtım. ismi cıktı alıp ustune karbon kağıtla yazdım. kestim. tulumun üstünede yazdım ismi. kasnak takıp iğneyle işledim.

bak mesela ben o ismi ve ugur böcegini nasıl yaptım anlatayım. kına keseleri var ya hani kadife. yıkadım açtım. ismi cıktı alıp ustune karbon kağıtla yazdım. kestim. tulumun üstünede yazdım ismi. kasnak takıp iğneyle işledim.

bende kece kullanarak yaptım resim koyucam yakında

canım kece daha kolay. kumas yapiştırıcıyla. imkanın varsa kolay bulursan onunla YAP DAHA KOLAY.

Back