• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Turgut Özal Üniversitesi hakkında bilgi ve yardım lütfenn!

mmcgly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
37
0
46
Ankara
Bu sene buraya kayıt yaptırabilirim biraz bilgi verin lütfen.yanlış bir seçim yapmak istemiyorum.kampüsünün olmaması nasıl etkiliyor?

Çok fazla bilgi sahibi değilim ve yanlış yönlendirmek istemem ancak bina olarak liseden hallice görünüyor.
Sadece iki tane öğrencisi ile tanıştım ve onlar da eğitim kalitesinden pek memnun değillerdi.

Üniversite seçerken binası değil eğitimi daha önemli bence. Bunu da eklemek istedim.

Son düzenleme:

Canım ben orda okuyorum. Hangi bölüm düşünüyorsun? Okuyacağın bölüme göre değişir mesela hukuk, siyaset bılımı gıbı gıbı bolumler düşünüyorsan seni bilgilendirebilirim.Onun dışında tabi kampüsünün olmaması bir dezavantaj fakat bu sene tıp,sağlık bilimleri vs. gibi Fatih üniversitesinin bölümleri bizim oldugu ıcın kampus alanı genısledı bazı bolumlerın. Yeni kampuste yapılıyor bıldıgım kadarıyla 1 sene sonra hazır.Istersen avantaj dezavantaj hepsını sayabılırım. Kendı bolumum ıcın yanı sıyaset bılımı ve uluslararası ılıskıler ıcın onerebılecegım bır okul.

Canım ben orda okuyorum. Hangi bölüm düşünüyorsun? Okuyacağın bölüme göre değişir mesela hukuk, siyaset bılımı gıbı gıbı bolumler düşünüyorsan seni bilgilendirebilirim.Onun dışında tabi kampüsünün olmaması bir dezavantaj fakat bu sene tıp,sağlık bilimleri vs. gibi Fatih üniversitesinin bölümleri bizim oldugu ıcın kampus alanı genısledı bazı bolumlerın. Yeni kampuste yapılıyor bıldıgım kadarıyla 1 sene sonra hazır.Istersen avantaj dezavantaj hepsını sayabılırım. Kendı bolumum ıcın yanı sıyaset bılımı ve uluslararası ılıskıler ıcın onerebılecegım bır okul.
afedersiniz mesajı geç gördüm :26: malum dün tercihler bitti ve başlarda sadece turgut özal düşünmeme rağmen hiç koymadım tercihlerimin arasına.yıldırım beyazıtla karşılaştırdım biraz ve o daha baskın geldi :21: ama sizin bölümünüzdeki hocayla ufak bi tanıtım geçmişimiz var.dersane götürmüştü.cidden kaliteli bir hocaya benziyor ama ben seçsem iktisat ya da işletme seçecektim.teşekkür ederim yine de sağolun :16:

Ben turgut özal üniversitesini kazandm hemşirelik tam burslu yurdu nasıl bide bilgisayar veriyorlar mı gerçektende :1:

Ben turgut özal üniversitesini kazandm hemşirelik tam burslu yurdu nasıl bide bilgisayar veriyorlar mı gerçektende :1:

Hayırlı olsun canım Hoşgeldin aramıza :) Ben etlik kampusunde oldugum ıcın pek bır bılgım yok hemşıreliğin oldugu kampus ve yurtla. Zaten bu sene bıze baglandı tıp fakultesi ve saglık bolumlerı :)
Benim laptopum okulun verdiği valla ılk sene apple laptop verilmiş,benim girdiğim sene toshiba aldık,bizden sonra gelenlere vermemişlerdi hatta bayagı bır sıkıntı olmuştu yeni gelenlerde. Ama yazılı bir şekilde belirtilmişse vermek zorundalar.

Hayırlı olsun canım Hoşgeldin aramıza :) Ben etlik kampusunde oldugum ıcın pek bır bılgım yok hemşıreliğin oldugu kampus ve yurtla. Zaten bu sene bıze baglandı tıp fakultesi ve saglık bolumlerı :)
Benim laptopum okulun verdiği valla ılk sene apple laptop verilmiş,benim girdiğim sene toshiba aldık,bizden sonra gelenlere vermemişlerdi hatta bayagı bır sıkıntı olmuştu yeni gelenlerde. Ama yazılı bir şekilde belirtilmişse vermek zorundalar.
Hoşbulduk :3:
Evet fatih üniv almışlar gimat/yenimahalledeymiş bizim kampüs tıp fizyoterapi hemşirelik varmış. Bizzat aradım bilgisayar vermiyorlarmış:43:
Yurt yeni yapmışlar ama 650tlmiş biraz pahalı geldi:26:

Hoşbulduk :3:
Evet fatih üniv almışlar gimat/yenimahalledeymiş bizim kampüs tıp fizyoterapi hemşirelik varmış. Bizzat aradım bilgisayar vermiyorlarmış:43:
Yurt yeni yapmışlar ama 650tlmiş biraz pahalı geldi:26:

Evet canım bende burslu okuyorum malesef okulumuz bıraz pahalı kantin vs. ama yınede egıtım kalıtesının bırcok eksıklıgı orttugune ınanıyorum kı senın bolumun eskıden fatıhın oldugu ıcın daha alt yapılıdır egıtım konusunda. Yurt belki baska yerlerede bakabılırsın daha uygun fıyata olabılır.Batıkent mesela.Bıldıgım kadarıyla bı yurt vardı. Senın kampuse de yakın olur.

Evet canım bende burslu okuyorum malesef okulumuz bıraz pahalı kantin vs. ama yınede egıtım kalıtesının bırcok eksıklıgı orttugune ınanıyorum kı senın bolumun eskıden fatıhın oldugu ıcın daha alt yapılıdır egıtım konusunda. Yurt belki baska yerlerede bakabılırsın daha uygun fıyata olabılır.Batıkent mesela.Bıldıgım kadarıyla bı yurt vardı. Senın kampuse de yakın olur.[/B]

Ben baktım yurtlara internetten uygun bulamadım:43:
Okulun yemekhanesi yok dimi kantin ne kadar pahalı? Sen nerde kalıyorsun? Batıkentte ne yurdu var ismini öğrenebilirmisin bakıyorum bulamıyorum bi türlü :26:

Ben baktım yurtlara internetten uygun bulamadım:43:
Okulun yemekhanesi yok dimi kantin ne kadar pahalı? Sen nerde kalıyorsun? Batıkentte ne yurdu var ismini öğrenebilirmisin bakıyorum bulamıyorum bi türlü :26:

Malesef Batıkentteki yurtlar erkek öğrenci yurduymuş :( Yemekhane ve kantini var. Yemekler benim bütçemi biraz aşıyor 7 lira gibi bir fiyatı var :( Çok değiştirmeye çalıştık ama bir firmayla anlaşılmış. Ama yinede yemekle güzel, hergün yiyemesemde. Onun dışında kantinde de güzel yiyecekler var. Ben Ankara'da yaşıyorum zaten o yuzden yurt hakkında fazla bır bılgım yok.

Malesef Batıkentteki yurtlar erkek öğrenci yurduymuş :( Yemekhane ve kantini var. Yemekler benim bütçemi biraz aşıyor 7 lira gibi bir fiyatı var :( Çok değiştirmeye çalıştık ama bir firmayla anlaşılmış. Ama yinede yemekle güzel, hergün yiyemesemde. Onun dışında kantinde de güzel yiyecekler var. Ben Ankara'da yaşıyorum zaten o yuzden yurt hakkında fazla bır bılgım yok.
Nee 7tl mi hergün yesem ayda 140tl:53: devlet ünvlerinde 2-3tl arası umarım kantin daha uygundur yoksa aç kalcam :50: Ozaman yüksek ücretli devlet yurdu çıkması için dua edicem ya da burs bulmam gerek ki okulun yurduna yazılabileyim offf offf

Back