Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Thin 'y premium çay dimi sizin sorduğunuz çay eğer oysa ben kullanıyorumArkadaşlar thin premiumtea zayıflama çayı kullanan varmı acaba etkilimi
Evet thin pemium cay nasıl etki gördünüzmüThin 'y premium çay dimi sizin sorduğunuz çay eğer oysa ben kullanıyorum
Bu 2.ci kullanmışım benim yan etkisini çok şükür görmedim çevremde ben de dahil 7 kişi kullanıyoruz tabi herkeste ne nasıl etki olur bilememEvet thin pemium cay nasıl etki gördünüzmü
Bu 2.ci kullanmışım benim yan etkisini çok şükür görmedim çevremde ben de dahil 7 kişi kullanıyoruz tabi herkeste ne nasıl etki olur bilemem
AyrıcaBu 2.ci kullanmışım benim yan etkisini çok şükür görmedim çevremde ben de dahil 7 kişi kullanıyoruz tabi herkeste ne nasıl etki olur bilemem
1 kutuyu 15 gün kullandım 7 kg verdim düğünüm ide zayıf görünmek için kalanıda enişteme verdim oda kullandı 4 kg verdi 2.çay şiparişimi memnun kaldığıö için tekrar aldım 4 gün oldu alalı şuanda2 kg verdim yani dediğiö gibi çaydan memnunum fakat herkeste farklı etki gösterir birde çok şükür olumsuz yan etkisini görmedimEvet thin pemium cay nasıl etki gördünüzmü
Günde 3 lt su içiyorum 1 litresine maydonoz nane limon dilimleyim içiyorum evde fırsat bulursam dışarda yürüyüş yapıyorum 1.kutuyu aldığıöda daha hızlı kg vermiştim çünkü sporda yapıyordum ve yemek ile ilgili ise ögünlerime dikkat ediyordum mesela ekmek yemiyodum yersemde 1 dilim kepekli ekmek şiödi 2.kutuda yine aynı 3 lt su nanelimon 1 ltsi muhakkak spor hareketleri şuanda yapamıyorum karnımda bebeğim öldü hareketlerim kısıtlı şuanda yürüyüş yapıyorum dediğiö gibi çay faydalı ama spor yani yürüyüş hareket vs. Önemli yemek düzeninizede dikkat edin kolay kilo verirsinizDiyet yada spor yaptınızmı ben aldım 4 gün oldu henüz bir fayda göremedim nasıl kullandınız bilgi verseniz çok sevinirim
Çok geçmiş olsun psşınız sağ olsun Bu çaymı sizin kullandığınız cevaplar için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun psşınız sağ olsun Bu çaymı sizin kullandığınız cevaplar için çok teşekkür ederim