Evet gördüm. Çok teşekkür ederim 1 senedir istiyorum olmuyodu inşallah kanda çıkmamazlık yapmazİlk 5 dakikada 2. Çizgiyi gördüyseniz tebrikler hamilesiniz
Kan testi ile netleştirebilirsiniz
Bebiş ben burdayım diyor:)))Arkadaşlar yumurtlamamdan 12 gün geçti bugun öylesine bi gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı acaba sonradan olmama ihtimali varmiki yalancı gebelik vs oluyo . Bide kahvaltı yaptıktan sonra yaptım testi. 1 senedir çocuğum olmuyordu
En az 20 üstü çıkacak
Kahvaltı yaptıktan sonra yaptım yanlış gösterme sonuçu varmı . Aç karnına olması lazım yaEn az 20 üstü çıkacak
Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin tabi ki var pembe pembe çizgi ben burdayım diyor inşallah kanda da görürsünüzArkadaşlar yumurtlamamdan 12 gün geçti bugun öylesine bi gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı acaba sonradan olmama ihtimali varmiki yalancı gebelik vs oluyo . Bide kahvaltı yaptıktan sonra yaptım testi. 1 senedir çocuğum olmuyordu
Alakası yokKahvaltı yaptıktan sonra yaptım yanlış gösterme sonuçu varmı . Aç karnına olması lazım ya
Evet verdim biraz çok oldu ilk kan değerim 47 çıktı :)Kan verdiniz mi acaba merak ettim degerinizi
Gözünüz aydin saglikla ilerlesin gebeliginiz insallahEvet verdim biraz çok oldu ilk kan değerim 47 çıktı :)
İnşallahhGözünüz aydin saglikla ilerlesin gebeliginiz insallah
Yok gibi sanki erken gebelik testi yap canm biBirşey var mı sizce
Eki Görüntüle 2921441
Şimdi yaptım normal test vardı böyle çıktıYok gibi sanki erken gebelik testi yap canm bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?