Güneş Kremleri arkadaşlar temmuzda düğünüm var,amele yanığı olmamalıyım,güneş kremi önerirmisiniz

Güneş kremleri, bronzlaşma

destiny555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
1.916
174
44
oldukça beyaz tenliyim,cildim kuruya yakın karma,yüzümde parlama yapmasın ve asla bronzlaştırsın istemiyorum,kollarım falan amele yanığı olursa gelinliğin altında çok komik olur.bana güneş kremi önerir misiniz,saolun şimdiden

bu aralar vichy nin kampanyası var 50 faktörlük yüz için koruyucu kremi ben de aldım cilt tipine göre veriyor yanında da nemlendirici ile tonik tarzı bir hediyesi var hepsi aynı pakette 10 tl indirimli eczanede bakarsın cnm

saol canım,peki vichy parlama yapar mı yüzümde?

yok cnm sanmıyorum cilt tipine göre veriyorlar. benimkinde karma ve yağlı ciltler için yaşlanmaya karşı korur nemlendirir ve parlamaya karşı savaşır yazıyor. eczanelerde satılan bir marka olduğu için sorun çıkmaz ben de açık tenliyim ondan yüksek korumalı aldım 2 3 saatte bir sürmeyi tekrarlarsan bronzlaşmazsın cnm. tabi bu yüz için vücut için yine araştır canım en yüksek korumalı olanlarından

Son düzenleme:
ben hep seba med gunes kremı alırım . 30 lıranın uzerınde. fena degıl ama hıgh olacak

çok teşekkür ederim canım

ben hep seba med gunes kremı alırım . 30 lıranın uzerınde. fena degıl ama hıgh olacak

sebamed de önerdiler ama parlama yapıyor mu yüzde?

niveanın guneş kremını kullanıyorum =)) kaç faktor oldugunu hatırlamıyorum
nivea nasıldır ki? benim için önemli olan yüzde parlama yapmaması ve de asla bronzlaştırmaması lazım

en azından amele yanığı olmazsın cnm hiçbirşey sürmezsen bir günde bile amele yanığı olunuyor ayrıca güneş açık tenliler için leke çıkartıyor hepsini önlemiş olursun olmazsa üstüne şapka ve gözlük de takarsın tabi sen bilrsin yanmamak için evden bile çıkmamak çok saçma birşey en azından 2 3saatte bir kremi düzenli sürersen sorun çıkmayacağını düşünüyorum bu kadar insan koruyucu krem kullanıyor bende vücut için garnier vardı ama bitmek üzere başka bir marka deneyeceğim o da bayağı iyi koruyordu elli faktörlük olan

Benimde temmuzda düğünüm var bende aynı dertten muzdaribim çözüm olarak solaryuma gitmeye karar verdim sende düşün istersen hem cildindeki parlak yağlı görünümüde kurutuyormuş araştır derim

valla canım sebamed aldım 50 koruma faktörlü.bakalım ne olacak

Benimde temmuzda düğünüm var bende aynı dertten muzdaribim çözüm olarak solaryuma gitmeye karar verdim sende düşün istersen hem cildindeki parlak yağlı görünümüde kurutuyormuş araştır derim
solaryum istemiyorum canım,hiç girmedim bugüne kadar.riske hiç giremem.bir de kızartır mızartır,düğün öncesi kötü bir süprizi kaldıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…