Arkadaşlar tatto parfüm kullanan var mı ?

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
66
Arkadaşlar geçen gün realde görmüştüm şişelerine bittim ve fiyatıda gayet uygundu alıcagım eger bir sorun olmazsa :) yalnız mavi şişeli olanına baktım ötekilerin testrı yoktu kullanan varsa hangisini önerirler ? ben size bide içeriklerini göstereyim . hangisi güzelse siz öneriverin bana :)
(meyveli istiyorum ben :) böğürtlen.. :)

Tattoo Parfüm Star Edt 50Ml
Mavi frezya ve tiare çiçeğinin yeşil elma ve böğürtlen meyveleri ile karışımı tropikal bir kokteyl gibi ferahlatırken, vanilya ve cevizli şekerleme kokularıyla da dengeli bir lezzet hissi yaşatıyor

Tattoo Parfüm Passion Edt 50Ml
Mandalina ve şeftali meyvelerinin yasemin, gül ve tutku çiçeği ile etkileyici birleşimi, amberin karşı konulmaz kokusu ile destekleniyor

Tattoo Parfüm Charm Edt 50Ml
Frenk üzümü ve ahududu meyvelerinin çikolata ve frezya ile birleşimine dayanılmaz karamel kokusu eşlik ediyor

Tattoo Parfüm Angel Edt 50Ml
Gül ve inci çiçeği sadeliğinin şeftali ve karpuz ile zenginleştirilip tatlandığı karışıma muskın masumiyeti ekleniyor

hangisi güzel sizce :):)

Pembesi hariç diğerlerinin testerleri var elimde. Koklayıp fikirlerimi yazayım canım

Mor: Yanık şeker gibi tatlı bir kokusu var.

Turuncu: Çiçek ve meyve kokuları. Maviye göre daha tatlı ama hafif. (istediğin bu olabilir)

Mavi: Çiçek ve çok hafif meyve kokuları. Fresh bir koku gibi.

Ama fazla kalıcı değil malesef parfümler

ayy canım geçen annem almış bi tane tester kokusunu begenmiştim acaba hangisi falan dıyordum şimdi bi baktım tatto komedi yaaa pembelisi olan çok güzel kokuyo :) bide turunculuyu merak edıyorum böğürtlen yazıyo ya nasıl böğürtlen kokusu geliyormu onu bıraz daha tarfi edermisin :)

Böğürtlen+yeşil elma gibi koktu bana canım. Tabi kokular tenden tene de fark eder denemeni öneririm ben

Ben ilk çıktığında çok merak etmiştim şişesi çok enteresan gittim turuncuyu aldım..1 senedir kullanıyorum çok memnunum.

şeker kokan pembe olan.... şeker kokusu sevenler için birebir bence, hem kaliteli hem de fiyatı uygun hemde şişesii çooook şirirn !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…