- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
Hehe bence emin olana dek iyi davran hiçbirşey anlamasin :)düşüncesiz kafasını kırcam zaten ben onun kızlar öyle böle değil çok sinirliyim eğer çıkarsa mahetcem onuu :)
geçen sene aralıkta sevgili olduk ve bu sene eylülde evlendik
telefon iste eşinden ozman alsın yada onun telefonunu iste kullnmk için bikaç gnlüğünetelefonum düşük model olmuyo ki
:)Hehe bence emin olana dek iyi davran hiçbirşey anlamasin :)
Eğer emin olursan bir isligina bakar hep birlikte dovmeye geliriz
evlenmeden önce yani 10 ay hergün beraberdik ama bu başka birşey araya kadınsal duygularımız girince başka birde ben onu gerçekten çok seviyorum zaten onun sevgisiyle başladı başta ben istemyirdum onun istemesiyle başladı bu ilişki evliliğe kadar gitti evliliğimizi yıprattığımın farkındayım ama hazmedemiyorum eğer gerçekten böle bişe yaptıysa ?Yalan söyleyip söylemediğini hareketlerinden, ifadesinden bilebilecek kadar tanıyor musunuz peki, çok buluşur muydunuz mesela?
Şu haliyle henüz daha tanımadığınız birinin ufak tefek hareketlerinden anlam çıkartıyorsunuz gibi çünkü ve onun dediği de doğru; güvenmiyorsunuz? Kızgınlığınız borç vs. içinse severek evlendiğiniz adam sonuçta o? Borcu da kurduğunuz yuva için yapmadınız mı?
Mesajları okuyup boşanıcaksanız devam edin yani bu kavga halinize bir şey nasıl başlarsa öyle devam eder, evliliğinizi riske edebiliyorsanız neden olmasın?
Şimdi ne desek boş.Senden önce diyelim de.Sizin bu tanışma flört nişan düğün evlilik toplamında ne kadaröncelikle kafam çok çok karışık of çok üzgümü 3 aylık evliyim eşimin telefonunda tango isimli bir program var onda bi konuşma gördüm tam o sırada elimden aldı ve tam bakamadan sildi ve bana senden önce olan şeler için tartışma sıkn çıkarma dedi o zmn benden önce diye ses çıkartmadım tabi biraz tartıştık ama hep aklımda ..telefonunu benimle tanıştıktan 4 gün sonra falan almıştı daha öncesinde samsung teli vardı ve şimdi ıphone kullanıyor güncelleme yapmıştı telefonuna . neyse sürekli olarak tuvalete gidiyordu teliyle ben de şüphelendim ve bakmıştım keşke bakmasaydım bana benden önce olduğunu söyledi ama inanmak gelmiyor içimden teknolojiden analayan biri yardım etsin böyle bir şey mümkün mü eski teldeki tango geçmişi yeni telefonda kullanılmaya başlayınca tekrar gelirmikafayı yicem hergün tartışma çıkartıyorum beni güvensizlikle suçlıyor çok yeni evliyim
10 ayŞimdi ne desek boş.Senden önce diyelim de.Sizin bu tanışma flört nişan düğün evlilik toplamında ne kadar
inş öledir :/tango programı eski msjları saklıyor.
mesela 1 sene önce programda biri ile konuştu sonra programı kaldırdı. tlfu değişse bile numara senkronize edilip tekrar yüklenince o msjlar geri geliyor. dediği doğru olabilir.
hayır hiç hemde bana çok güveniyormuşEsin seni cok kiskanir ve kisitlar mi?
evlenmeden önce yani 10 ay hergün beraberdik ama bu başka birşey araya kadınsal duygularımız girince başka birde ben onu gerçekten çok seviyorum zaten onun sevgisiyle başladı başta ben istemyirdum onun istemesiyle başladı bu ilişki evliliğe kadar gitti evliliğimizi yıprattığımın farkındayım ama hazmedemiyorum eğer gerçekten böle bişe yaptıysa ?
eski telefonundaki yeniye geçse bile ki emin değilim bundan hala WC ye bile telefonla gitmesi, şüpheli hareketlerinin olması evli birine daha doğrusu hayatına biri olan bir insana hiç yakışmıyor.öncelikle kafam çok çok karışık of çok üzgümü 3 aylık evliyim eşimin telefonunda tango isimli bir program var onda bi konuşma gördüm tam o sırada elimden aldı ve tam bakamadan sildi ve bana senden önce olan şeler için tartışma sıkn çıkarma dedi o zmn benden önce diye ses çıkartmadım tabi biraz tartıştık ama hep aklımda ..telefonunu benimle tanıştıktan 4 gün sonra falan almıştı daha öncesinde samsung teli vardı ve şimdi ıphone kullanıyor güncelleme yapmıştı telefonuna . neyse sürekli olarak tuvalete gidiyordu teliyle ben de şüphelendim ve bakmıştım keşke bakmasaydım bana benden önce olduğunu söyledi ama inanmak gelmiyor içimden teknolojiden analayan biri yardım etsin böyle bir şey mümkün mü eski teldeki tango geçmişi yeni telefonda kullanılmaya başlayınca tekrar gelirmikafayı yicem hergün tartışma çıkartıyorum beni güvensizlikle suçlıyor çok yeni evliyim
telefonunu kurcalıyorum zaten birşey yok sadece bu olay benim için kötü bilmiyorum nasıl yapcam nasıl etcem bu duyguyu nasıl atıcam üzerimden tuvalettede oyun oynuyorum diiyoEşin sinirle telefonu eline aldıysa ve her yere telefonuyla gidiyorsa şüphelen. Ama belki telefonunda eskiye dair birşeyler olduğu için almıştır elinden diyeceğim ama bu çok iyimser olur. Çok yanlış belki ama al telefonuna gizlice bak, kendi kendini yiyeceğine. Eh eşinde birşeyler karıştırıyor gibi. Telefonunu eline verip, al bak hayatım demeyeceğine göre. (lütfen kimse demesin, telefon kurcalamak ayıp falan diye, 6 sayfa konu olmuş burda yazık konu sahibine)
işte bu hareketleri uzaklaştıryo ve agresifleşiyorum iyi olayım diye çabalıyorum ama olmuyo bi yerde zorla gel bana çat diyo :/eski telefonundaki yeniye geçse bile ki emin değilim bundan hala WC ye bile telefonla gitmesi, şüpheli hareketlerinin olması evli birine daha doğrusu hayatına biri olan bir insana hiç yakışmıyor.
sinirle almadı sakindi o bu ne dedim aldı güzelce sildi eski şeyler için tartışmayalım dedi dedim nasıl eski işte programı kurunca tekrar geliyo dediEşin sinirle telefonu eline aldıysa ve her yere telefonuyla gidiyorsa şüphelen. Ama belki telefonunda eskiye dair birşeyler olduğu için almıştır elinden diyeceğim ama bu çok iyimser olur. Çok yanlış belki ama al telefonuna gizlice bak, kendi kendini yiyeceğine. Eh eşinde birşeyler karıştırıyor gibi. Telefonunu eline verip, al bak hayatım demeyeceğine göre. (lütfen kimse demesin, telefon kurcalamak ayıp falan diye, 6 sayfa konu olmuş burda yazık konu sahibine)
kesinlikle doğru söylüyorsunuz mutsuzluktan başka elime bir şey geçmiyor ama böyle bir insan değildim oda bana bezdim diyor artık bu hareketlerinden ama bende bezdin niye böle bişe yaşadık ya gerçekten yaptıysa eskiyse al hayatım bak tarihe eski bu deyip öle silseydiTamam, gerçekten yaptıysa bu iş biter diye kesin kararınız varsa devam edin tabi ki ama evliliği bir taraftan yıpratıp bir taraftan da bu şekilde devam etmek ikinize de bir şey sağlamayacak.
yapmadıysa hiçbir zaman güvenilmeyen biri olacaksınız
yaptıysa da bunu esas hazmedebilecek misiniz?
Ben şunu yapın, bunu yapın demiyorum ama en azından sakin olmanın bir yolunu bulun, laf sokmamak ve kavga çıkartmamak adına, bu haliyle iki koşulda da kaybeden siz olacaksınız, öteki türlü kanıt bulduğunuz an kazanırsınız, kanıt bulamazsanız da geriye sadece vicdan azabınız kalır, ben olayı yanlış anlamışım diye. Bu sefer en azından ona karşı vicdan azabı hissetmezsiniz.
Kadınsal duygulara inanmıyorum bu arada, her kadın hata yapabilir veya ters giden birşeylerin farkına varabilir. Siz bu kadar devamlı güvensizlikle suçlansaydınız sizin de sevginiz azalırdı, onun neden azalmasın? Bir şeyler varsa ve saklıyorsa yönteminiz yanlış olduğundan hiç bulamayacaksınız bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?