ya şimdi şöyle niaşanlılık döenminde hiç bir güven problememiz olmadı evlendikten sonra öylesi bakayım demiştim elinden düşmüyodu telefon oyun oynuyorum tek eğlencem bu diyodu inanıyodum ama alığ direk sildi komple programı sildi
İphone kullansa daha önce yeni tele herşey geçer eşleştirmeyle ama samsungtan iphone bilemiyorum.
Sende üye ol oraya msj at eşine bakalım ne cevap vericek?
yok girmediğine eminim artık
sildi tamamen zaten aslında şöyle normalde bu tarz şeylerle uğraşak vaktimiz yok derdimiz başımızı aşmış maddi sıkıntılarımız var eğer yaptıysa zate yazıklar olsun benim emeğime sevgime karşı bende anlamaığım için bu uygulamadan sizlere danışmak istedim umarım dediği gibidircanim tangoda salla die bir uygulama var:) telefonu salliosun bissuru bisuru kiz dusuo telefona tanismak istiosanda tanisip sohbete geciosun. cnku karsidakide arayan oluo. tangonun amacida bu zatn.kuzenim bu uygulama yuzumden esindrn bosanma karari almisti. yapacagin en iyi şey o uygulamayi telefonundan sildirmek. silmezse icin rahat etmez cunku baskalariyla iletisiimde en kolay progra.lm.. sallaa tanisss :)ohh
sorun eğer birlikteyken bunu yaptıysa düşüncesi beni mahvediyoArtık girmiyosa sorun ne ? Geçmişte takılı kalma dünü yaşayan bugünüde yarını da kaçırır
dogru soylemis whatsaoo gibi dusun tlfn numaranla uye oluosun.ayni numaran yuklrdiginde hepsi tekrar gelio. numarayla alakali yaniben üye olamıyorum oda bana şey dedi üye numaran falan var işşte tekrar yükleyince hesabınla birlikte hepsi geliyo
eminmisin ben pek anlamaıyorum çünkü inanmak istiyorumdogru soylemis whatsaoo gibi dusun tlfn numaranla uye oluosun.ayni numaran yuklrdiginde hepsi tekrar gelio. numarayla alakali yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?