• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar tango programından anlayan varmı ?

Baabiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
171
30
38
öncelikle kafam çok çok karışık of çok üzgümü 3 aylık evliyim eşimin telefonunda tango isimli bir program var onda bi konuşma gördüm tam o sırada elimden aldı ve tam bakamadan sildi ve bana senden önce olan şeler için tartışma sıkn çıkarma dedi o zmn benden önce diye ses çıkartmadım tabi biraz tartıştık ama hep aklımda ..telefonunu benimle tanıştıktan 4 gün sonra falan almıştı daha öncesinde samsung teli vardı ve şimdi ıphone kullanıyor güncelleme yapmıştı telefonuna . neyse sürekli olarak tuvalete gidiyordu teliyle ben de şüphelendim ve bakmıştım keşke bakmasaydım bana benden önce olduğunu söyledi ama inanmak gelmiyor içimden teknolojiden analayan biri yardım etsin böyle bir şey mümkün mü eski teldeki tango geçmişi yeni telefonda kullanılmaya başlayınca tekrar gelirmi :KK43: kafayı yicem hergün tartışma çıkartıyorum beni güvensizlikle suçlıyor çok yeni evliyim

Tango skype gibi bir program
........
Elinden direk aldıysa şühpeli canım .
Telefonunu hiç mi boş bırakmıyor bu adam hiç mi bakma şansın yok .

Aklınızda bir şüphe varken neden evlendiniz orası muamma.

Sildiyse sanmıyorum, programı kullanmayı bilen arkasında iz bırakmamıştır.
Eski telefonunda kaldıysa kalmıştır belki format atılmadıysa, oraya programı yeniden kurmanız bakmanız lazım var mı diye(kesin değil) , öteki türlü iphone a geçmemiştir kişi listesinde o kişiyi bulabilirsiniz en fazla, ki zaten sistemler farklı.

3 aylık evlilikte başka derdiniz mi yok gerçekten, şimdiye kadarki şüpheniz sadece buysa, unutun rahat edin.
Yeni bir olayı da hafiye gibi beklemeyin. Böyle yoktan yere tartışma çıkardıkça başkasını da inandıramazsınız gerçek bir olay olsa bile. Zaten her şeye kavga çıkarıyor denir.

belki aldatma gibi bir sey degildir de, parali filan birseyler izliyordur -arkadas skype gibi diyince bu aklima geldi-
ama tabi senin icin hangisi daha kotu bilmiyorum.. bu aldatma oluyor kimilerine gore, kimileri onemsemiyor.

O kadar panik yaptıysa şüphelen zaten. Uyurken falan bak bi şekilde niye o kadar panik yapıyor ki . Ayrıca dün tanismadiniz ya senden önce ne demek kaç aylık konuşma durur mu orda hiç telefon değişmiş bide. Çok şüphe verici durumlar canım kışkırtmak istemem ama

ya şimdi şöyle niaşanlılık döenminde hiç bir güven problememiz olmadı evlendikten sonra öylesi bakayım demiştim elinden düşmüyodu telefon oyun oynuyorum tek eğlencem bu diyodu inanıyodum ama alığ direk sildi komple programı sildi

sürekli bakıyorum başka bişe yok o programıda şehir dışındaki kardeşiyle görüntülü konuşma için kullanmıştı benim yanımdada off çok kötüyüm çok herşeye sinirleniyorum artık bu olaydan çok etkilendim

ya şimdi şöyle niaşanlılık döenminde hiç bir güven problememiz olmadı evlendikten sonra öylesi bakayım demiştim elinden düşmüyodu telefon oyun oynuyorum tek eğlencem bu diyodu inanıyodum ama alığ direk sildi komple programı sildi

İphone kullansa daha önce yeni tele herşey geçer eşleştirmeyle ama samsungtan iphone bilemiyorum.

Sende üye ol oraya msj at eşine bakalım ne cevap vericek?

canim tangoda salla die bir uygulama var:) telefonu salliosun bissuru bisuru kiz dusuo telefona tanismak istiosanda tanisip sohbete geciosun. cnku karsidakide arayan oluo. tangonun amacida bu zatn.kuzenim bu uygulama yuzumden esindrn bosanma karari almisti. yapacagin en iyi şey o uygulamayi telefonundan sildirmek. silmezse icin rahat etmez cunku baskalariyla iletisiimde en kolay progra.lm.. sallaa tanisss :)ohh

ama keşke ben görmesiydim
canim tangoda salla die bir uygulama var:) telefonu salliosun bissuru bisuru kiz dusuo telefona tanismak istiosanda tanisip sohbete geciosun. cnku karsidakide arayan oluo. tangonun amacida bu zatn.kuzenim bu uygulama yuzumden esindrn bosanma karari almisti. yapacagin en iyi şey o uygulamayi telefonundan sildirmek. silmezse icin rahat etmez cunku baskalariyla iletisiimde en kolay progra.lm.. sallaa tanisss :)ohh
sildi tamamen zaten aslında şöyle normalde bu tarz şeylerle uğraşak vaktimiz yok derdimiz başımızı aşmış maddi sıkıntılarımız var eğer yaptıysa zate yazıklar olsun benim emeğime sevgime karşı bende anlamaığım için bu uygulamadan sizlere danışmak istedim umarım dediği gibidir

ben üye olamıyorum oda bana şey dedi üye numaran falan var işşte tekrar yükleyince hesabınla birlikte hepsi geliyo

Back