sekerl Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 619 26 318 11 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #1 ben önlisans maliye okuyorm 1.sınıf btti.staj dosyasını nasıl doldurmalıyım neler yazmalıyım yardım eder misiniz
ben önlisans maliye okuyorm 1.sınıf btti.staj dosyasını nasıl doldurmalıyım neler yazmalıyım yardım eder misiniz
gadjo dilo ben aslında yoğum Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 10.357 9.245 198 11 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #2 özgeçmiş / curriculum vitae resim kişisel bilgiler adı soyadı: Doğum yeri ve tarihi: Medeni durumu: Sürücü belgesi: eğitim bilgileri ilköğretim: Lise: üniversite: Yabancı dili ve seviyesi: Bilgisayar bilgisi: diğer bilgiler ilgi alanları: Sigara kullanımı: Web iletişim: Referanslar:
özgeçmiş / curriculum vitae resim kişisel bilgiler adı soyadı: Doğum yeri ve tarihi: Medeni durumu: Sürücü belgesi: eğitim bilgileri ilköğretim: Lise: üniversite: Yabancı dili ve seviyesi: Bilgisayar bilgisi: diğer bilgiler ilgi alanları: Sigara kullanımı: Web iletişim: Referanslar: