• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Arkadaşlar söz kıyafeti için terzi arıyorum. yardımlarınızı rica ediyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ykyy

veee inşALLAH...(:
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.813
0
116
37
Merhaba arkadaşlar. Yazın sözüm ve nişanım var belirli aralıklarla. Sözde ve nişanda giymek için kıyafet beğendim ve arşivime koydum. diktirmeyi düşünüyorum söz kıyafetimi bi nevi söze hazırlık. sizden ricam arkadaşlar ıstanbul Avrupa yakasında güzel bi terzi arıyorum. eğerki çevrenizde yada bildiğiniz birileri var ise yönlendirebilirmisiniz? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. Konuyu okuyup ve yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum..

mrb cnm geçen haftalarda bnde terzi arayışı içindeydim. fatihte bi çok moda evine baktık hep uçuk fiyatlar aldık, diktirip kiralarsanız 1200,alırsanız 1500 dendi genelde. hatta bi yer kiralamaya 1700 dedi:) sonunda istediğim modeli istediğim fiyata bulamıcağmı düşünüp ewe döncekken son olarak buraya da bakalım diye girdiğmiz bi terziyle beğendiğim bi modeli 600e anlaştık. istersen adresni telni wereblirim msjla

evet fiyatlar çok pahalı..

verirsen çok memnul olurum. teşekkür ediyorum..

canım ben de tesadüfen gittiğim için inş güzel anlatabilirm. Fatihte mağazaların bulunduğu merkezi bir cadde varya onun başlangıcında. kendi dar bir girişten girince 2.katta tabelası girişte ama dedimya küçük olduğu için görmeme ihtimalin war o yüzden karşısına göre tarif edim. yolun karşısında pembe bir bina var, vakıfbank var. vakıfbankın tam çaprazında kalıyor cnm (o cadde de bi şubesi varmış vakıfbankın orayı bulursan kolay olur inş.)
Akat terzi, bnm adımda sümeyra, gidersen bnm gönderdiğimi söyleki belki bana da indirim yapar müşteri gönderdiğim içinkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim sümeyra söylerim elbette :)))

Back