- 10 Aralık 2017
- 52
- 5
- 86
- 27
- Konu Sahibi Ozge123471528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal ylla gebe kalamammiSağ sol da kistler var canım birde pko var
adetın 2. Gunundeyim 3 yıldır olmuyor bezdim yasağ yumurtalığında 6 - 8 mm arası bi adet yumurtan var muhtemelen 4 güne büyür çatlar adetten sonra 10. gündesin muhtemelen.. bir de evet polikistlerin var.. haile tabiki de kalabilirsin.. aslında polikistik over demek çok yumurtlama demek bu durumu sansa cevırıp hamıle kalma sansın yukselebılır
aaa demekki erken yumurtluyorsun.. bence ınternetten yumurta takıbı yapmak ıcın testler oluyor onlardan al ona gore yol cız kendıne.adetın 2. Gunundeyim 3 yıldır olmuyor bezdim ya
Reglinizin ikinci günü. Endometriyum ince düzenli.Bilenler yazabirmi sonucu
çok sagulun anlamam tıbbi terinleri ama araştrmReglinizin ikinci günü. Endometriyum ince düzenli.
Sağ overde 6-8 adet antral folikül var.
Sol overde 10-12 antral folikül var. Basit anekoik kist var. Polikistik over görünümünde diye yazmış.
Kalırsın çok pkolu hamile kalıyornormal ylla gebe kalamammi
Ama o belirtş yokk her ay adet oluyorm pcolu belrtilerm yokkiKalırsın çok pkolu hamile kalıyor
Önemli değil. Ortalama 16-20 folikül görünmüş. Sayı güzel. Reglinizin 2. günü olduğu için zaten rahim ince olur. Tek sorun sol yumurtalıkta polikistik over görünümlü kist. Bunun için de takip ettirisiniz kendinizi. Geç regl olma ya da ilaçla regl olma gibi bir durumunuz var mı?çok sagulun anlamam tıbbi terinleri ama araştrm
10 gün aksar ama cok nadir ilaç kullanmıyprumÖnemli değil. Ortalama 16-20 folikül görünmüş. Sayı güzel. Reglinizin 2. günü olduğu için zaten rahim ince olur. Tek sorun sol yumurtalıkta polikistik over görünümlü kist. Bunun için de takip ettirisiniz kendinizi. Geç regl olma ya da ilaçla regl olma gibi bir durumunuz var mı?
Aksama oluyorsa polikistik overi destekleyebilir. Başka bir doktora da muayene olun isterseniz. Geçmiş olsun10 gün aksar ama cok nadir ilaç kullanmıyprum
Pkolu insanda her ay adet olur . Düzenli şekilde olan var olmayan var belirti şart degilAma o belirtş yokk her ay adet oluyorm pcolu belrtilerm yokki
Yaşınız kaç10 gün aksar ama cok nadir ilaç kullanmıyprum
24Yaşınız kaç
Doktor bana da asagi yukari ayni seyleri soyledi. Sag ve solda 8-9 adet folikul saydilar pco gorunumunde dedi. Kendiliginden hamile kalabilirsin dedi. Cyclo progynova verdi adet duzenleyici (adetim duzenli oldugu halde) ama vardir bildigi. Size de boyle bisey verecektir. Bizim de 2 senedir olmuyor.
ama bana asilama denildi sizce napim asilama yapimmi beklimmi 3 senedir evliyimDoktor bana da asagi yukari ayni seyleri soyledi. Sag ve solda 8-9 adet folikul saydilar pco gorunumunde dedi. Kendiliginden hamile kalabilirsin dedi. Cyclo progynova verdi adet duzenleyici (adetim duzenli oldugu halde) ama vardir bildigi. Size de boyle bisey verecektir. Bizim de 2 senedir olmuyor.