- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
LH'in yuksek onun dusmesi lazimOstradiol im serum : 75.0 pg/ml
Lh : 13.7 mu/ml
Fsh : 6.0 mu/ml
H tsh : 4.74
Bu değerler iyi mi kötü mü hamile kalmak istiyorummm
Kotu degil ilacla duzelirGtcem de sonuçlarım çok mu kötü onu anlayamadim
laboratuvarin referans aralığı farklı olabilir.tahlil sonucunda yazan referans araliginida yazmanız gerekir yorumlayabilmek için.Burada yorum yazan arkadaşlar neye göre yazdılar sastim kaldim doğrusu.Ostradiol im serum : 75.0 pg/ml
Lh : 13.7 mu/ml
Fsh : 6.0 mu/ml
H tsh : 4.74
Bu değerler iyi mi kötü mü hamile kalmak istiyorummm
laboratuvarin referans aralığı farklı olabilir.tahlil sonucunda yazan referans araliginida yazmanız gerekir yorumlayabilmek için.Burada yorum yazan arkadaşlar neye göre yazdılar sastim kaldim doğrusu.
Evet bunu demek istedim.Bak canım çoğu zaman bu kan testleri tek başına birsey ifade etmez.ultrason bulguları ve hastanın hikayesiyle anlam kazanır yani buradan sonucun iyi densede yalan kötü densede.Mesela lh/fsh orani 3 ün uzeriyse pco ya işarettir pcodur değil bununla beraber ultrasonda doktor yumurtaliklarinin goruntusune bakar ve yumurtaliktaki goruntude de görürse kistlerini diyebilir ki pco tablosu var hatta sonra sorar adetin duzenli mi hic hamile kaldın mi tuylenme kilo problemin var mı vs vs her hasta ve teshisi farklidir .Hastalik tedavisi degil hasta tedavisi vardir.laboratuvar kan testi degerlerin aynı olsa bile.Rabbim bu yolda kimseyi aratmasin bekletmesin.Insallah en kisa zamanda hamis olursun.Suan yapabilecegin en güzel şey stresten uzak durmak veee sadece doktorunun dedigine inanmak.gsLi fatistedim. 42896079 .!.:Eki Görüntüle 1648545 Bunu mu demek istiyosunuz
Yani şuan ne var cnm bn pek anlamadım pco ne anlama geliyo haftaya gtcm doktora ilk defa bu ay 26 gün gecikti adetim şuan az az leke geliyo sanirim başlıyo doktorda testi yaptır getir bakalım dedi yani ben bu değerlerle hamile kalamam mi yoksa biraz zor mu olur bana anlatirmisnEvet bunu demek istedim.Bak canım çoğu zaman bu kan testleri tek başına birsey ifade etmez.ultrason bulguları ve hastanın hikayesiyle anlam kazanır yani buradan sonucun iyi densede yalan kötü densede.Mesela lh/fsh orani 3 ün uzeriyse pco ya işarettir pcodur değil bununla beraber ultrasonda doktor yumurtaliklarinin goruntusune bakar ve yumurtaliktaki goruntude de görürse kistlerini diyebilir ki pco tablosu var hatta sonra sorar adetin duzenli mi hic hamile kaldın mi tuylenme kilo problemin var mı vs vs her hasta ve teshisi farklidir .Hastalik tedavisi degil hasta tedavisi vardir.laboratuvar kan testi degerlerin aynı olsa bile.Rabbim bu yolda kimseyi aratmasin bekletmesin.Insallah en kisa zamanda hamis olursun.Suan yapabilecegin en güzel şey stresten uzak durmak veee sadece doktorunun dedigine inanmak.
Normal de lh nin kaç olması gerekiyo ilk defa adetim çok gecikti ve sorun böyle çıktı çok önemli bişey mi bu çocuk sahibi olmayı engelliyormuLH yuksek oldugu bariz degil mi neye gore yazmislar demissiniz kusura bakmayinda ben 2 senedir bu hormonlarla ugrasiyorum anlatabildim mi LH FSH birbirini dengelemesi gerekiyor referans araligi demissiniz her hastanenin referans araligida bir degildir@miami007
2 lerde falan olmasi gerekiyormus bunun yuksekligine gore cocugun olmaz diye birsey yok ki neden korkuyorsun ayrica boyle kafaya taktikca psikolojik olarak sen engellersin bunu..LH yuksekligi pko isaretidir ama bunu ancak dr.anlayabilir muayene ile yumurtaliklarina bakilcak.falan..doktorun sana birsey soylemedimi bu tahliller hakkinda?Normal de lh nin kaç olması gerekiyo ilk defa adetim çok gecikti ve sorun böyle çıktı çok önemli bişey mi bu çocuk sahibi olmayı engelliyormu
Merhaba bende sizinle aynı seyi soyledim zaten referans araligi her laboratuvarin farkli oyuzden buraya sadece sonucu yazarsa olmaz.Lh fsh dan yüksek olması birsey ifade etmiyor ki Lh/fsh oranı 3 ve üstü olur ve ultrasondada bununla ilgili bir tablo görürse foktor o zaman lh yüksekliği birsey ifade eder.Ben hastanede çalışmış ve 4 düşük yapmış biri olarak emon olun bilmedigim birşey i yazmadım. İnsanları yanlış yonlendirip boş yere strese sokmayalim lütfen. Iyi gunler.Patronicee .!.:LH yuksek oldugu bariz degil mi neye gore yazmislar demissiniz kusura bakmayinda ben 2 senedir bu hormonlarla ugrasiyorum anlatabildim mi LH FSH birbirini dengelemesi gerekiyor referans araligi demissiniz her hastanenin referans araligida bir degildir@miami007
Dogrudur benimde LH FSH tan yuksek oldugu icin pko teshisi konuldu bana sadece testle degil tabikide bu arada benimde 2 dusugum varMerhaba bende sizinle aynı seyi soyledim zaten referans araligi her laboratuvarin farkli oyuzden buraya sadece sonucu yazarsa olmaz.Lh fsh dan yüksek olması birsey ifade etmiyor ki Lh/fsh oranı 3 ve üstü olur ve ultrasondada bununla ilgili bir tablo görürse foktor o zaman lh yüksekliği birsey ifade eder.Ben hastanede çalışmış ve 4 düşük yapmış biri olarak emon olun bilmedigim birşey i yazmadım. İnsanları yanlış yonlendirip boş yere strese sokmayalim lütfen. Iyi gunler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?