- 1 Ağustos 2019
- 11
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Leylazinur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 10 gun kala yaptim acaba olurmu?Gördüm ben de hafif var.
Suan adetime 8 gun var bekliycem adet olmazsam kan testi yaptiririm o zaman kafam cok karistihayalet gibi gördüm ama yanıltabilir idrar testi. Kan versen daha iyi olur.
Aynen yaa ne kadar dogru soyledin tesekkur ederim canim)Böyle erkenden idrar yapıp silik görünce insan daha fazla merakta kalıyor. Allah gönlüne göre versin:)
Uzerinde oaran varsa git eczaneye hemen erken gebelik testi al yap son
Son adet tarihim 13 temmuzda oldu sizce olmazmiSperm daha sperm oldugunun farkında degildir dogru yanit wercegni sanmam. Nezaman yumurtlama gününüz erkenmi yumurtladiniz
Canim eger normal kadinlar gbiyse adetin daha 1haftaya kadar kan testi bile cikmaz. Ama erken yumurtluyosan olabilrSon adet tarihim 13 temmuzda oldu sizce olmazmi
29 gunde tekrarlaniyo.adetim olacag 9u bideki.evleneni 1 ay oldu hic yumurtalama falan hesaplamadim.bilemiyorum o yuzden.ben dogru cevabi nasil ala bilirik pekiCanim eger normal kadinlar gbiyse adetin daha 1haftaya kadar kan testi bile cikmaz. Ama erken yumurtluyosan olabilr
Adetine 3gün kala ya kan testi yaptircaksin yada adetin gecince idrar testi29 gunde tekrarlaniyo.adetim olacag 9u bideki.evleneni 1 ay oldu hic yumurtalama falan hesaplamadim.bilemiyorum o yuzden.ben dogru cevabi nasil ala bilirik peki
O zaman beklerim tesekkur ederimAdetine 3gün kala ya kan testi yaptircaksin yada adetin gecince idrar testi