Arkadaşlar size bisey sorcam

selmacayr

Asla geçmişte yaşama; ama daima geçmişten ders al.
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
275
183
27
Ben spor yapıyorum bisiklet alet varya apor aleti onla spor yapıyorum ancak sürüyorum ama böyle kasiklarima acı ve ağrı veriyor sizce normalmi neden böyle yapıyor korkuyorum böyle yapıncada yürüyüş uzun olsa bile böyle oluyor mesela anı bi hareketlilik yapıyım acıyor batma gibi bisey oluyor sporda yapmam lazım malum sizce neden olabilir

Benim spining bisiklette ilk günler koltuğu acitiyordu sonra geçti geçmezse o koltuklara özel kılıf satılıyor.

Yürüyüş daha faydalı değil mi?
Sürekli bisiklet basenleri genişletir diye biliyorum. Ve çalıştırdığı kas grubu sınırlı.

Yürüyüş daha faydalı değil mi?
Sürekli bisiklet basenleri genişletir diye biliyorum. Ve çalıştırdığı kas grubu sınırlı.
Yürüyüş yapıyorum tabikide ama bisikletiyle çok faydası var esim bekarken hep ona binip spor yapiyormus öyle zayıflamış pandemi zamanında

Çalışan kas grubu ham ise zaten yanar, acır, ağrır. Alışınca geçer.
Siz yine de aniden yüksek hızda ve sürede yapmayın.

Çalışan kas grubu ham ise zaten yanar, acır, ağrır. Alışınca geçer.
Siz yine de aniden yüksek hızda ve sürede yapmayın.
Yavaş yavaş yapıyorum başlarda agridigi zaman dinleniyorum sonra gene yapıyorum böyle tekrarlıyor bakıyorum olmuyor 1 2 saat yürüyüşe çıkıyorum

çalışan kas grupları gelişirken agrı yapması çok normal abartmazsan sorun olmaz.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…