• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Sizce Hangi Parfüm?

ayse87

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
122
24
298
Arkadaşlar bilginiz varsa şu parfümler hakkında yardım edebilir misiniz? Çok aşırı şekerli parfümleri sevmiyorum ama biraz tatlı olmasında sakınca yok, ayrıca kalıcı olması önemli ama baymasın iki fısla.Yaza kadar kullanabileceğim bir parfüm önerisi istiyorum.

1.Lolita Lempicka EDP
2.Diesel Loverdose EDP
3.Escada Magnetism EDP
4.Calvin Clein Euphoria EDP
5.P.R Lady Million EDP
6:Narciso Rodriguez For Her EDT
7.Jean Paul Gaultier EDP

Bu kombinasyonda Loverdose favorim olur.
Diğerleri oldukça şekerli ya da baharatlı kokular, benim için en azından.

Jean Paul Gaultier Classique sevebilirsiniz. Escada magnetism,lolita lempicka ve diesel loverdose bence şekerli kokular. Lady million 'ı da sevebilirsiniz.
Narciso çok ciceksidir haberiniz olsun. Birde ben size Yves saint laurent manifesto edp önerebilirim bunlara ek olarak:)

Arkadaşlar bilginiz varsa şu parfümler hakkında yardım edebilir misiniz? Çok aşırı şekerli parfümleri sevmiyorum ama biraz tatlı olmasında sakınca yok, ayrıca kalıcı olması önemli ama baymasın iki fısla.Yaza kadar kullanabileceğim bir parfüm önerisi istiyorum.

1.Lolita Lempicka EDP
2.Diesel Loverdose EDP
3.Escada Magnetism EDP
4.Calvin Clein Euphoria EDP
5.P.R Lady Million EDP
6:Narciso Rodriguez For Her EDT
7.Jean Paul Gaultier EDP

Canim listendeki parfümlerinin hemen hemen hepsi cok idiali.
Ilk ücü sekerli kokular.
Lolita lempicka tatli gormand tarzda cok bilindik bir koku ve kesinlikle kisa daha uygun.

Ayni seklide Escada magnetism de cok bildinik ama cok güzel bir koku.

Diesel loverdos'un kokusu ise bir cok parfüme benzetiliyor. Bunlarin icinde Lolita Lempicka da var Alien de.
Bu da tatli bir parfüm ama diyerlerinden biraz farkli cünkü tatli baslayip buruklasiyor. Icerisinde meyan kökü ve meyan kökü likörü varmis. Yapilan bir bilimsel calisma meyan kökünün erkekler üzerinde afrodizyak etki yaptigini göstermis.
Ben bu ilk üc parfümün erkeklerin cok begendigini duymustum.

Euphoria ve lady millionda oryantal kokular. Her ikiside ciktigi dönem baya ses getirmisti. Kullanani halen cok ama yaza pek uygun olduklari söylenemez.

Narciso rodiguez ise ciceksi ve yogun misk iceren bir parfüm. Jean paul Gautier de ciceksi tatli bir parfüm.

Ilkbahar sonbahar ve kis icin rahatlikla kullanabilicegin kokular var listede. Yaz aksamlari da tercih edebiliceklerin var ama yazin ortasinda ben daha hafif seni ve cevrendekileri bunaltmicak kokular öneririm.

Back