- 28 Mayıs 2024
- 498
- 210
- 18
- Konu Sahibi Caldionkaliyo
-
Aaa evet onu unuttum çok teşekkür ederiiimLaboquick kaset test diyorum ben. Trendyolda var o da. Ama regl gecikmesi beklemek gerekiyor.
Selam canım bence hangisinin bir önemi yok neden çünkü. Gebelik olunca zaten hepsi poztiv oluyo en iyisi tabkide kan testi ben gebe olunca en düşük fiyata olanını almışdım benim görüş açım bu tabki sen kalbin nasıl rahat ederse öyle yapKızlar trendyoldan gebelik testi sipariş vereceğim 10lu alım yapacağım sizce hangisinden pişman olmam fikir istiyorum
1 prodoctor erken gebelik testi
2 avox erken gebelik testi
3 one step kaset test
Rica ediyorum görenler fikrini yazarsa sevinirim yalancı pozitiflerden ve kuruma çizgilerinden gına geldi artık
Teşekkür ederiiim haklısın aslında , kan testi sıfırken evdeki testlerde yalancı pozitif gösterenler oluyor da ondan korkuyorum psikolojik olarak çok etkiliyor çünkü. Kaç kere böyle hüsran yaşadım ve yoruldumSelam canım bence hangisinin bir önemi yok neden çünkü. Gebelik olunca zaten hepsi poztiv oluyo en iyisi tabkide kan testi ben gebe olunca en düşük fiyata olanını almışdım benim görüş açım bu tabki sen kalbin nasıl rahat ederse öyle yap
Çok teşekkür ediyorum önemseyip fikrinizi belirttiğiniz içinkesinlikle awox diyorum
Teşekkür ederiim sağol
Bende çok kez yaşadım test pozitiv gözükürken 3 gün sonra kanama herkes adet olucan diye 2 pozitiv gösteriyor diyordu kafam onu bi türlü almıyordu doktora gidiyordum negativ o yüzden bence en iyisi kan oda olmazsa ultrason zaten 5 haftasnda kese görünüyor yinede her zaman pozitiv olun olumsuzlar düşünmeyin ben 4 yıldır evliym bi çok kez düşük yaptım şu an 18 haftalık hamileyim darsı isteyen her kesin başına evet zorlu bir süreç amma savaşı kazanmayı planlıyorumTeşekkür ederiiim haklısın aslında , kan testi sıfırken evdeki testlerde yalancı pozitif gösterenler oluyor da ondan korkuyorum psikolojik olarak çok etkiliyor çünkü. Kaç kere böyle hüsran yaşadım ve yoruldum
İnşallah sağlıkla alın kucağınıza , amiinBende çok kez yaşadım test pozitiv gözükürken 3 gün sonra kanama herkes adet olucan diye 2 pozitiv gösteriyor diyordu kafam onu bi türlü almıyordu doktora gidiyordum negativ o yüzden bence en iyisi kan oda olmazsa ultrason zaten 5 haftasnda kese görünüyor yinede her zaman pozitiv olun olumsuzlar düşünmeyin ben 4 yıldır evliym bi çok kez düşük yaptım şu an 18 haftalık hamileyim darsı isteyen her kesin başına evet zorlu bir süreç amma savaşı kazanmayı planlıyorum
Teşekkür ederiim şuan laboquick ve avox arasında kaldımBen laboquick kaset testle adete 3-4 gün kala silik çizgiler ile öğrendim onu öneririm
İkisiyle öğrendim awoxta iyiTeşekkür ederiim şuan laboquick ve avox arasında kaldımpozitif görürsem hemen kan vermeyeceğim evde takip edeceğim çünkü
Sizce gün gün koyulaşmasını takip etmek için hangisi ? Kaset mi erken gebelik mi ?İkisiyle öğrendim awoxta iyi
Hangisi iyidir bilemem ama benim elimde laboquick daha fazla olduğu için onu kullanıyordumSizce gün gün koyulaşmasını takip etmek için hangisi ? Kaset mi erken gebelik mi ?
rica ederim. umarım çift çizgi görmek nasip olur isteyen herkeseÇok teşekkür ediyorum önemseyip fikrinizi belirttiğiniz için
Amiin inşallahhrica ederim. umarım çift çizgi görmek nasip olur isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?