- 6 Kasım 2019
- 72
- 33
- 8
- 33
- Konu Sahibi Portakal91
Arkadaslar merhaba ben bugun gebelik testi yaptim .yapar yapmaz tek cizgi gorunce hic beklemeden cope attim. aradan yarim saat gecti fotografta paylastigim gibi oldu .sizce hamilemiyimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. çizgi yok hamilelik gözükmüyor canım bence üzgünüm ama yanılıyorumdur inşallah sen testi tekrarlaArkadaslar merhaba ben bugun gebelik testi yaptim .yapar yapmaz tek cizgi gorunce hic beklemeden cope attim. aradan yarim saat gecti fotografta paylastigim gibi oldu .sizce hamilemiyimmEki Görüntüle 2551809
Nasip artik canim.Umarim vardir ama yoksada hayirlisi demekten baska bisey gelmez zaten elden :)2. çizgi yok hamilelik gözükmüyor canım bence üzgünüm ama yanılıyorumdur inşallah sen testi tekrarla
allah gönlüne göre versin cnm hayırlısını versin rabbimNasip artik canim.Umarim vardir ama yoksada hayirlisi demekten baska bisey gelmez zaten elden :)
Valla istemedende olsa hala benimde icimde bir umit var sagolasin canimBENCE VAR, HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM