• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar sizce hamilemiyim lutfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Portakal91

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
72
33
8
33
Arkadaslar merhaba ben bugun gebelik testi yaptim .yapar yapmaz tek cizgi gorunce hic beklemeden cope attim. aradan yarim saat gecti fotografta paylastigim gibi oldu .sizce hamilemiyimm
20191106_185958.jpg

İdrardan dolayi bulanmis canim bu. Regl ne zamandi? Eger gununde olmazsan yenilersin testi

Yarin tekrarlayacagim testi.Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar.Hic benim gibi boyle bir testle hamile oldugunu ogrenen oldumu acaba ?

Arkadaslar merhaba ben bugun gebelik testi yaptim .yapar yapmaz tek cizgi gorunce hic beklemeden cope attim. aradan yarim saat gecti fotografta paylastigim gibi oldu .sizce hamilemiyimmEki Görüntüle 2551809
2. çizgi yok hamilelik gözükmüyor canım bence üzgünüm ama yanılıyorumdur inşallah sen testi tekrarla

Canım bir ara benimde böyle oldu fazla idrar damlatınca oluyor. Yani benim ondan olmuştu

Bence var gibi fazla idrar damlatmis olabilirsin tekrar yap ins vardır hayal kırıklığı yasamassin umarim

Test bozuk gıbı ama oladavılır bılemedım yaaa ınsallah vsrdır bızede haber ver

Fazla idrar damlatmissin evet ama 2. Cizgide cikmis bir daha tekrarlamani ve bu markayi kullanmamani oneririm. Albi ve miratech alma baska bisi al cnm

Başka marka test al bende de bu marka test almıştım bu ay böyle silik cıktı ben hamile değilim ama inşallah sen öylesındir

Arkadaslar sabah ilk idrarla farkli markayla test yaptim ve sonuc negatif.Henuz regl olmadim ama olucam sanirim.Ilginiz icin hepinize tesekkur ederim .Bu seferde nasip degilmis..

Kızlar merhaba kan testini regl tarihinden önce yaptırıp sonucu pozitif alan var mı ya da negatif olupta sonradan pozitif olduğunu öğrenen . Bu ay ben çok ümitliydim salı günü regl bekliyorum 5 gün öncesinde kan testnde negatif denildi . Hatta iki kere kan tahlili verdim ilkinde makine algılayamadı tekrar kan vermeniz gerekiyo dediler ve ikincisinde negatifi gördüm ama 4 gün kaldı reglime .

Back