- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Bu aralar pembe ruja takmış durumdayım siz hangi renklerı begenıyorsunuz?
Ten rengin ne?
Bu ton benim hoşuma gitmiyor ya, her tene yakışmıyor kimde gördüysem varoş durmuştu ama tene göre değişir. Ben nude, toz pembe tonlarını tercih ediyorum günlük makyajda. Onun dışında özel bir gün ise, kırmızı, coral gibi canlı renkler hoş oluyor :) Bir de koyu mor çekici duruyor.
Dediğim gibi toz pembe ama bu fotoğraftaki gibi değil bu çok çingene pembesinüde tonlarını herkez cok sevıyor bende hıc güzel durmuyor bordoyu cok sevıyorum tabı günlük hayatta pek kullanışlı degıl günlük hangı tonlar ıdeal sence?
Ben rengi göremedim dee eğer cart pembeyse alma sakin ustteki arkadaşın dediği gibi nude tonlar güzel ama coook beyaz hele ki soluk bryaz teniniz varsa daha koyu renkler tercih edin pembede de ben deborah ılrossetto 800ü tercih ediyorum
aynen bu baya cırtlak pembeDediğim gibi toz pembe ama bu fotoğraftaki gibi değil bu çok çingene pembesiŞeftali tonları da doğal duruyor bence. Bordo da güzel ama koyu renkse çok makyajlıymış gibi gösterir.
Bildiğin bembeyaz :| o yüzden acık renkler hıc olmuyor ama evet cart pembe olmayacak daha toz pembe ıdeal
Bir de saclariniz sariysa nolur pembe kullanmayin midem bulaniyor sari saç pembe rujdan[/QUOT
sarısın degılım ama acık kumral yesıl gozlu falan sarışınlarda komık duruyo evet
golden rose perfect shıne 240 kullanıyorum ben doğal duruyor bende
bak bakalımbır bakayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?