arkadaslar sizce bunlar hamilelik belirtisi mi??

Gurbette1anne

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
2.089
71
363
A.B.D.
Sevgili hamisler ve hamis adaylari,

Ben yumurtlama gunumden beridir vucut isimi olcuyorum. Isim bir iniyo bir cikiyor. Ama yumurtlama gunumden onceki vucut isimdan fazla isilar olcuyorum. Bu sabah kalktim basim donuyor. Acaba dedim fazla uyumaktan falanmi?? Simdi de vucut isimi olctum, sabah olctugum isindan 11 derece fazla cikti. Birkac gun oncede karnimda ve belimde batmalar vardi. Ara ara nadiren olmaya devam ediyor. Beyaz akinti, surekli var ve bol maasallah. Bunlar disinda, gogus sisligi, kasik agrisi yok. Adetime 6-7 gun var. O yuzden test icin bekliyorum.

Ne dersiniz, boyle belirtiler yasayip hamile cikan var mi aranizda??

bebekim benimde 10 günüm falan var adet olmama bende biçok belirti hissediyorum ama adet günü geçmeden yapılan testler net sonuç vermediği için ve hamilelik belirtileri adet belirtileriyle eşdeğer olduğu için adetimin geçmesini bekleyeceğim,hem her belirti insandan insana değişiyor umarım ikimizde hamileyizdir beklemek zor oluyor ama kafaya takmakta çözüm değil

Evet. Zaten bende kafaya takmamaya calisiyorum. Sabirsiz bir yapim var ondan. Ne olursa olsun bu boyle. Yoksa hamilelik illa bu ay olsun diye degil. Allah ne zamani uygun gorurse o zaman olsun. Benim duam bu. Ins. hakkimizda hayirlisi olur.

amin canım inşallah,Rabbim ne zaman hayırlısı ise o zaman nasip etsin ama tez vakitte diyede dua etmeyi ihmal etmemekte yarar var dimi ama:)))

Ya benimde belımde ve karnımda şiddetli ağrılar oluyo ve mi dem bulanıyor ve bende süt gıbı akıntı gelıyo Adetime 10 gün var sizce olabilir mı oglum var 3 yasında bir tane daha ıstıyoz kızlar dua edin bu arada yenıyım ben

Öncelikle ateş olcme durumundan bahsediyim. Normalde de her zaman yumurtlamadan önce ateş daha düşük yumurtladıktan sonra taki adete kadar yüksek seyreder. Kasık batması akıntı bunlar evet belirti baş dönmesi için çok erken . Bata kaç gününüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…