Sivilceli Ciltler Arkadaşlar sivilceli ciltler icin öğrendiğim bir maskeyi sizinlede paylaşmak istedim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
arkadaslar baş belası olan sivilcelerimizden kurtulmak biliyorumki çok zor hele ki izlerinden kurtulmaaakk tam bir prblem
ama en azından yüzünüze ışıltı veren mükemmel bir maske öğrendim olan sivilcelerinize bir sey yaparmı bilmem ama yenisi çıkarmadığı bir gerçek ki benim cildmde bu reaksiyonu gösterdi
sizde deneyin çok kolay malzemeleeer kaybedicek hiç bir şey olmayacakkk
marketlerden satın aldığımız 4lü yaş maya paketinin 1 tanesini bir tabağa alıp onu catal yardımıyla eziyoruzz vee üzerine kıvamı yoğun olacak şekilde artık göz kararı süt döküyoruz
bunu yoğurt ile de deniyebiilirsiniz ama ben kokusunu sevmedğimden sütü tercih ediyorum. yüzünüzde akmayacak hale gelince sürüyor ve kuruyana dek bekliyorsunuzz.
ardından ILIK suyla maskeyi masaj yaparak yıkıyoruzz. aman dikkat en cok yaptığımız hatalardan biride cok sıcak ve ya cok soğuk suları cildimize surmek ve yıkamak unutmayn hersyin fazlası cildimize zararr kii en güzel giysimiz cildimizzzzz buna dikkat etmeliyizz
neysee yıkadıktan sonra pamuk yardımıyla cildimizi gül suyu ile nemlendiriyoruzz
işte bu kadarrrrrrrrrrr umarım yardımcı olurum ve yorumlarınızıda bekliyorummmm